2777
2789
عنوان

چی بگم لعنتی

634 بازدید | 47 پست

مدرسه ها هم داره باز میشه ببینم من سال آخرم شما چی ؟ 

سال آخره تجربی هستم امسال باید حسابی بخونم ولی خب نمی‌خوام 

من رئالی نیستم !  من عاشق رئالم🤍شاید عاشق رئال باشم ، اما برای پرسپولیس میمیرم ❤️

هوراااااااا دومین سالیه که یک مهر تخت میگیرم میخوابم :)))

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل، یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه هنر و استعدادی داری یا چه حرفه ای بلدی که جایگزین درس خوندن شده؟

فوتبالی خیلی خوبه ولی دخترم 💔

من رئالی نیستم !  من عاشق رئالم🤍شاید عاشق رئال باشم ، اما برای پرسپولیس میمیرم ❤️

چرا نمیخوای؟

چون خیلی رقابت زیاده 

و خب فوتبالم هم خیلی بهتره نسبت به درسم ولی دخترم 

چرا رشته تربیت بدنی نمیخونی؟کلی مسابقه و المپیاد دانشجویی هست که اگه مستعدی میشه سکوی پرتاب برات

آخه دیگه فکر نکنم از تربیت بدنی بشه برگشت 

ضمنا میخواستم فوتبالیست شم ‌... ولی خب شرایطش فراهم نیست 😭😭

خب دختر باشی،

خب فوتبال بانوان خیلی چیزی نداره دیده هم نمیشه

حقوقش کارمندی زحمتش ۱۰۰۰ برابر کارمنده: رژیم ، تمرین و ...

آخه دیگه فکر نکنم از تربیت بدنی بشه برگشت ضمنا میخواستم فوتبالیست شم ‌... ولی خب شرایطش فراهم نیست � ...

تو دانشگاه تربیت بدنی بخونی میتونی تو تیم فوتبال فعالیت کنی ک تا حدی دیده بشی ک کمک کنه ادامه بدی

ببین دلم نمیخاد ته دلتو خالی کنم

ولی خودت خوب میدونی اینجا ب فوتبال زنا اهمیت نمیدن

منم والیبال دوس دارم عاشقشم 

ولی دیگه وقت نمیکنم اصلا برم سمتش تا بعد کنکور

بچسب ب درست 

ب قرآن دخترم😂نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه)