اسارین مدیر عضویت: 1402/11/04 تعداد پست: 933 عنوان چی بگم لعنتی | مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 47 پست مدرسه ها هم داره باز میشه ببینم من سال آخرم شما چی ؟ سال آخره تجربی هستم امسال باید حسابی بخونم ولی خب نمیخوام من رئالی نیستم ! من عاشق رئالم🤍شاید عاشق رئال باشم ، اما برای پرسپولیس میمیرم ❤️ 1404/06/18 | 23:52 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آلبالوووو_ عضویت: 1404/04/13 تعداد پست: 1697 منم عین توووو چو خدا بود پناهت،به دلت غصه نیاید'🌱.درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم❌️🙏🏻 متعهدم بهت.H💕
امباپهa عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 1143 ولی آدمهایی هم بودن که موفق شدن ... به هر حال فوتبال زنان الان بعضی از تیما خیلی دیده میشن و حقوق خو ... پیج سعید حمیدزاده رو داری ؟ خیلی آموزش رایگان میزاره بعد هم دنبال کننده دختر داره هم پسر شکست دادن یک حریف ضعیف مشکل نیست: مشکل این است که وقتی به خوبی شما یا بهتر از شما است او را شکست دهید.”رابرت نیلند”
اسارین مدیر استارتر عضویت: 1402/11/04 تعداد پست: 933 پیج سعید حمیدزاده رو داری ؟ خیلی آموزش رایگان میزاره بعد هم دنبال کننده دختر داره هم پسر ندارم اینستا کلا ندارم از موقع جنگ اعصابم خورد شد پاک کردم ولی دوباره نصب کنم حتما میرم پیجشو میبینم مرسی من رئالی نیستم ! من عاشق رئالم🤍شاید عاشق رئال باشم ، اما برای پرسپولیس میمیرم ❤️
اسارین مدیر استارتر عضویت: 1402/11/04 تعداد پست: 933 منم عین توووو 😭😭بیا گریههه من رئالی نیستم ! من عاشق رئالم🤍شاید عاشق رئال باشم ، اما برای پرسپولیس میمیرم ❤️
آلبالوووو_ عضویت: 1404/04/13 تعداد پست: 1697 😭😭بیا گریههه من بیخیالممم دبگهبرام مهم نی چو خدا بود پناهت،به دلت غصه نیاید'🌱.درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم❌️🙏🏻 متعهدم بهت.H💕
اسارین مدیر استارتر عضویت: 1402/11/04 تعداد پست: 933 من بیخیالممم دبگهبرام مهم نی باید ۱۱ روز دیگه عین سگ بخونیم من رئالی نیستم ! من عاشق رئالم🤍شاید عاشق رئال باشم ، اما برای پرسپولیس میمیرم ❤️
آلبالوووو_ عضویت: 1404/04/13 تعداد پست: 1697 باید ۱۱ روز دیگه عین سگ بخونیم میخونی؟؟؟؟من واقعا دلم نمیخواد بخونم۱۰ و ۱۱ جمع کردی؟؟؟ چو خدا بود پناهت،به دلت غصه نیاید'🌱.درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم❌️🙏🏻 متعهدم بهت.H💕
اسارین مدیر استارتر عضویت: 1402/11/04 تعداد پست: 933 میخونی؟؟؟؟من واقعا دلم نمیخواد بخونم۱۰ و ۱۱ جمع کردی؟؟؟ چیکار کنم اگه نخونم خانواده از وسط پا جرم میدن 😬😕 من رئالی نیستم ! من عاشق رئالم🤍شاید عاشق رئال باشم ، اما برای پرسپولیس میمیرم ❤️
امباپهa عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 1143 ندارم اینستا کلا ندارم از موقع جنگ اعصابم خورد شد پاک کردم ولی دوباره نصب کنم حتما میرم پیجشو میبینم ... داخل روبیکا و تلگرام هم داره خب شکست دادن یک حریف ضعیف مشکل نیست: مشکل این است که وقتی به خوبی شما یا بهتر از شما است او را شکست دهید.”رابرت نیلند”
اسارین مدیر استارتر عضویت: 1402/11/04 تعداد پست: 933 داخل روبیکا و تلگرام هم داره خب روبیکا رو هم ندارم ولی تلگرام چرا میرم پیدا میکنم من رئالی نیستم ! من عاشق رئالم🤍شاید عاشق رئال باشم ، اما برای پرسپولیس میمیرم ❤️
امباپهa عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 1143 روبیکا رو هم ندارم ولی تلگرام چرا میرم پیدا میکنم لینک کانال تلگرامش رو دارم از اون خوب تر دوره هاشه من رفتم دوره هاش رو تازگی شکست دادن یک حریف ضعیف مشکل نیست: مشکل این است که وقتی به خوبی شما یا بهتر از شما است او را شکست دهید.”رابرت نیلند”
اسارین مدیر استارتر عضویت: 1402/11/04 تعداد پست: 933 لینک کانال تلگرامش رو دارم از اون خوب تر دوره هاشه من رفتم دوره هاش رو تازگی برای فوتباله دوره هاش دیگه ؟ من رئالی نیستم ! من عاشق رئالم🤍شاید عاشق رئال باشم ، اما برای پرسپولیس میمیرم ❤️
امباپهa عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 1143 برای فوتباله دوره هاش دیگه ؟ اره نیتروژن پلاس و ستاره شو شکست دادن یک حریف ضعیف مشکل نیست: مشکل این است که وقتی به خوبی شما یا بهتر از شما است او را شکست دهید.”رابرت نیلند”
اسارین مدیر استارتر عضویت: 1402/11/04 تعداد پست: 933 اره نیتروژن پلاس و ستاره شو مرسییی من رئالی نیستم ! من عاشق رئالم🤍شاید عاشق رئال باشم ، اما برای پرسپولیس میمیرم ❤️
اسارین مدیر استارتر عضویت: 1402/11/04 تعداد پست: 933 اره نیتروژن پلاس و ستاره شو بیا تایپیک فوتبالیم من رئالی نیستم ! من عاشق رئالم🤍شاید عاشق رئال باشم ، اما برای پرسپولیس میمیرم ❤️