2777
2789
عنوان

چی بگم لعنتی

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 47 پست
ببین دلم نمیخاد ته دلتو خالی کنمولی خودت خوب میدونی اینجا ب فوتبال زنا اهمیت نمیدنمنم والیبال دوس دا ...

ولی آدمهایی هم بودن که موفق شدن ... به هر حال فوتبال زنان الان بعضی از تیما خیلی دیده میشن و حقوق خوبی میگیرن مثال سپاهان ...

آره واقعا فکر کنم خیلی جدی باید درس بخونم 😭

من رئالی نیستم !  من عاشق رئالم🤍شاید عاشق رئال باشم ، اما برای پرسپولیس میمیرم ❤️

ولی آدمهایی هم بودن که موفق شدن ... به هر حال فوتبال زنان الان بعضی از تیما خیلی دیده میشن و حقوق خو ...

چقدر میگیرن؟ 

ب قرآن دخترم😂نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه) 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هعی

ولی اگه بتونی اینجا موفقیت بسیاری بری اسپانیا و تیم های اونجا حقوق خوبی میدم تازه دیده هم میشی 

هنوز هم امید هست ...

من رئالی نیستم !  من عاشق رئالم🤍شاید عاشق رئال باشم ، اما برای پرسپولیس میمیرم ❤️

چقدر میگیرن؟

۵۰۰ تا ۹۰۰ میلیون این طور که شنیدم 

اگه با پاداش حساب کنی سالانه ۱/۳۰۰ میشه 

بستگی داره چقدر تیما برد کسب کنه و چقدر بیننده داشته باشه البته که تو اینستا لایو بانوان هست 😕

ولی اگه بتونی اینجا موفقیت بسیاری بری اسپانیا و تیم های اونجا حقوق خوبی میدم تازه دیده هم میشی هنوز ...

خانوادت میزارن؟ 

خیلی شرایط سخته برا دختر لژیونر شدن

همون مردا هم باید کلی رو بازیشون کار کنن ک برن لیگای خوب

ب قرآن دخترم😂نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه) 

۵۰۰ تا ۹۰۰ میلیون این طور که شنیدم اگه با پاداش حساب کنی سالانه ۱/۳۰۰ میشه بستگی داره چقدر تیما برد ...

چی بگم والا

خانوادت میزارن؟ خیلی شرایط سخته برا دختر لژیونر شدنهمون مردا هم باید کلی رو بازیشون کار کنن ک برن لی ...

اگه استعداد و تلاش داشته باشی میشه 

آره خانواده میذارن‌ ولی فکر کنم سر قضیه ی ازدواج و حذف مردم یکم درگیر شم که مهم نیست

به خدا توکل میکنم تا ببینم چیمیشه

خب فوتبال بانوان خیلی چیزی نداره دیده هم نمیشهحقوقش کارمندی زحمتش ۱۰۰۰ برابر کارمنده: رژیم ، تمرین و ...

ولی خب هیچی لذت بازی نمیشه 

منم رشته ورزشیم فوتباله

شکست دادن یک حریف ضعیف مشکل نیست: مشکل این است که وقتی به خوبی شما یا بهتر از شما است او را شکست دهید.”رابرت نیلند”

ولی آدمهایی هم بودن که موفق شدن ... به هر حال فوتبال زنان الان بعضی از تیما خیلی دیده میشن و حقوق خو ...

هیچی جایگزین تلاش نمیشه 

فوتبالیست های زن هم بودن که لژیونر شدن 

شکست دادن یک حریف ضعیف مشکل نیست: مشکل این است که وقتی به خوبی شما یا بهتر از شما است او را شکست دهید.”رابرت نیلند”