2777
2789

۴ قل بخون

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شاید ندیدی میگی من با چشم دیدم من خالم متاسفانه با چشم زخم جونشو از دست داد همین طوری نمیگم سرکتاب ب ...

من خودم چنان چش خوردم آینده تحصیلی نابود شد اینقدر درس خون بودم.‌‌همه میگفتن بترکی پعععع تا‌‌‌‌‌....

شاید ندیدی میگی من با چشم دیدم من خالم متاسفانه با چشم زخم جونشو از دست داد همین طوری نمیگم سرکتاب ب ...

چجور چشمش زدن

خدایا ان شاءالله مصلحتتو با حاجتم یکی کنی...

مراسم مامان بزرگم بود ..یه نفر همش ازم تعریف میکرد کل مراسم از اون موقع حالم بده شده

یکم نمک و اسپند بریز دود کن زیر لباست سه تا صلوات بفرست تو حیاط یا کوچه وایسا و ان یکاد رو بخون پاهاتو ب عرض شونت باز کن ی تخم مرغ رو بزن بین پاهات زمین کلا درست میشی

[QUOTE=394667976]مراسم مامان بزرگم بود .. یه نفر همش ازم تعریف میکرد کل مراسم از اره حق داری  20 روز پیش  همکار دخترم  بهش گفته چه چاق شدی  صورتت   تپله  و ازین حرفا  هز اون  روز   والا مریضه   سردرد شدید   با  گوش درد     چهار دکار بردم   گوشش  سالمه    کلی   همچنان   سردرد و گوش درد داره    چشم خیلی   مهمه    بعضی ها  چششون شوره

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 
ولی عزیزم چشم زخم هست و تو قران هم اومده خیلیا رو دیدم حتی با چشم زخم جونشونا از دست دادن

مثل داییم ،بچا این راسته بخدا من یه دایی داشتم چشم سبز مو فرفری کلا خیلی خوشتیپ بود بیچاره از در یه خونه رد میشه یه زن تویه مراسم  برا مادربزرگم تعریف کرده بود که پسرت خیلییییی خوشتیپه من براش اسفند هم دود کردم(ما تو شهرستان زندگی میکنیم و همه همو میشناسن) اما خب داییم همون روز کوه روی سرش ریزش کرد و مرد🥺

چجور چشمش زدن

خیلی چیزای کوچیک به چشم خیلیا بزرگ میان 

همچین ادما میزنه زمین ک اصلا ادم نمیفهمه چطور شد 💔💔

مثلا میگن وایی چ موهایی داری 

وایی خوش ب حالت چقدر لاغر و خوش اندامی 

وایی فلان 

وایی خوش ب حالت 😑😑🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

چند سال پیش ی عروسی رفتم بعد من برداشتم موهامو کامل باز کردم اتو کردم صاف تا باسنم عااا پررر🥲

هر کی میدید میگفت به چ موهایی چقدر قشنگ خدا شاهده بعدش چنان ریزشی گرفتم ک اصلا خودم پرام ریخته بود 

جوری شد ک موهامو رفتم کوتاه کردم و موهام نصف شد 

ببخشید ب گوه خوردن افتادم ک کاش نمیکردم😑🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

ولی عزیزم چشم زخم هست و تو قران هم اومده خیلیا رو دیدم حتی با چشم زخم جونشونا از دست دادن

مثل داییم ،بچا این راسته بخدا من یه دایی داشتم چشم سبز مو فرفری کلا خیلی خوشتیپ بود بیچاره از در یه خونه رد میشه یه زن تویه مراسم  برا مادربزرگم تعریف کرده بود که پسرت خیلییییی خوشتیپه من براش اسفند هم دود کردم(ما تو شهرستان زندگی میکنیم و همه همو میشناسن) اما خب داییم همون روز کوه روی سرش ریزش کرد و مرد🥺

من خودم چنان چش خوردم آینده تحصیلی نابود شد اینقدر درس خون بودم.‌‌همه میگفتن بترکی پعععع تا‌‌‌‌‌....

اره کاش چشاشون در بیاد ب حق علی 😑🤦🏻‍♀️

بسکه ذات و نیت بدی دارن

مثل داییم ،بچا این راسته بخدا من یه دایی داشتم چشم سبز مو فرفری کلا خیلی خوشتیپ بود بیچاره از در یه ...

خدا رحمتش کنه 

انشاالله اینجور ادما ام چشاشون در بیاد😑😑🤦🏻‍♀️