2777
2789
عنوان

ژل شستشو مناسب دوران بارداری

240 بازدید | 32 پست

سلام خانمهای باردار من از وقتی باردار شدم  به خاطر ترشحات بارداری واژنم خیلی حساس شده و حالت سوختکی کشاله ران یا قرمزی ایجاد شده بیشتر وقنها لباس زیر نمیپوشم  دنبال یک ژل شستشو امن برای دوران بارداری هستم تا بتونم استفاده کنم شاید این قرمزی از بین بره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ترشحاتم رقیق شیری یا بیرنگه جتی یک دوره دارو برای عفونت هم خوردم ولی فایده نداشت خیلی اذیتم

نمیدونم یوقت تحریکی چیزی نشه بد باشه

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ول مجنون نخواهد شد♥️

نمیدونم یوقت تحریکی چیزی نشه بد باشه

نمیدونم  ژل شستشو که چیز بدی نیست مخصوص مادرهای باردار هم phمناسبه واژنه ،فقط تا حالا تجربه اش نداشتم گفتم ببینم کیا استفاده کردن 

نمیدونم ژل شستشو که چیز بدی نیست مخصوص مادرهای باردار هم phمناسبه واژنه ،فقط تا حالا تجربه اش نداشت ...

کسیم نمیاد نظر بده تاپیک ها

ادم یک سوال میپرسه هیچکی نیست

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ول مجنون نخواهد شد♥️

کسیم نمیاد نظر بده تاپیک هاادم یک سوال میپرسه هیچکی نیست

واقعا ،نی نی سایت قدیم خیلی خوب بود فقط باردارها بودن   الان هر سوالی پیدا میشه جز بارداری  ،شما باردارید؟

واقعا ،نی نی سایت قدیم خیلی خوب بود فقط باردارها بودن الان هر سوالی پیدا میشه جز بارداری ،شما بار ...

من عقدم چند ماهه بعد ۹ سال دوستی  علائم زیاد دارم همسر هم بچه میخواد میترسم چیزی شده باشه 

من عقدم چند ماهه بعد ۹ سال دوستی علائم زیاد دارم همسر هم بچه میخواد میترسم چیزی شده باشه

ای جانم خب شده باشه عقدی مشکلی نداری علائمت چیه بگو تا ببینم 😊

من عقدم چند ماهه بعد ۹ سال دوستی علائم زیاد دارم همسر هم بچه میخواد میترسم چیزی شده باشه

من خودم کلا علائم خاصی نداشتم فقط سینه هام خیلی حساس شده بود 

ای جانم خب شده باشه عقدی مشکلی نداری علائمت چیه بگو تا ببینم 😊

من بچه نمیخوام خب 

اوشون میخواد و با عروسی جلو انداختمم مشکل نداره میگم نکنه کاری کرده باشه

علائم سرماخوردگی دارم یعنی داغم ادرارمم داغه بدن درد دارم شبا از درد خوابم نمیبره 

زیر دلم یکم درد داره. چند قاشق میخورم حالت تهوع میگیرم 

موقع پویودی هم ک شد مایع های صورتی رنگ میومد و لخته 

رنگ خون نبود پریودیم و درد خیلی کم

پریشب هم وایستاده بودم یهو لباسم خیس شد برام تا حالا اتفاق نیفتاده بود. همین ها 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز