2777
2789
عنوان

ژل شستشو مناسب دوران بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 32 پست
حتما بی بی چک بزار اگر ۲ خط شد فوری برو ازمایش بده خیالت راحت میشه

شما مشکوکی؟

خدا کمکم کنه 

من اصلا اقدام و اینا نداشتم 

ولی پیشگیری نمیکنه

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ول مجنون نخواهد شد♥️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شما مشکوکی؟خدا کمکم کنه من اصلا اقدام و اینا نداشتم ولی پیشگیری نمیکنه

خب پیشگیری نمیکنه احتمالش هست اگر تهوع صبح گاهی داری هر حداقل روزی ۱ بار تهوع داری احتمالا باردار باشی 

خب پیشگیری نمیکنه احتمالش هست اگر تهوع صبح گاهی داری هر حداقل روزی ۱ بار تهوع داری احتمالا باردار با ...

اره کارو خراب میکنه 

بعد بیا و درستش کن من هنوز دانشجو ام 

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ول مجنون نخواهد شد♥️

اره اینارو واردم ولی باشم چیکارکنم

ان شاالله که نیستی اما اگرم بودی نگران نباش خیلی ها تو عقد بچه اوردن و فکر میکردن خیلی اذیت میشم اما براشون خیلی خوب شده بود  

خب پیشگیری نمیکنه احتمالش هست اگر تهوع صبح گاهی داری هر حداقل روزی ۱ بار تهوع داری احتمالا باردار با ...

کلا غذا ها برام یجوری شدن 

هیچ لذتی ندارن حتی چیزایی ک دوست داشتم دیگ ندارم

کلا غذا ها برام یجوری شدن هیچ لذتی ندارن حتی چیزایی ک دوست داشتم دیگ ندارم

پس احتمالا بارداری ،چون من خودم به بو  حساس شدم خیلی حالم بد میشه ولی تهوع نداشتم اصلا 

ان شاالله که نیستی اما اگرم بودی نگران نباش خیلی ها تو عقد بچه اوردن و فکر میکردن خیلی اذیت میشم اما ...

کلا نمیخواستم تو اون ۹ سال هم گفتم من بچه نمیخوام اونم اولا میگفت نمیخواد . یساله میگه میخواد 

از وقتی عقد کردیم ک بیشتر نظرش عوض شده من رو نظرم هستم

پس احتمالا بارداری ،چون من خودم به بو حساس شدم خیلی حالم بد میشه ولی تهوع نداشتم اصلا

بو رو نمیدونم 

طعم و خوب میفهمم مثلا یکی میگ این کباب خوشمزه س من قشنگ طعم اهن و گوشت و میفهمم فکرمیکنم خامه بدم میاد

کلا نمیخواستم تو اون ۹ سال هم گفتم من بچه نمیخوام اونم اولا میگفت نمیخواد . یساله میگه میخواد از وقت ...

دیگه به خدا توکل کن ،اگر بودی  ناراحت نشو باور کن بچه خیلی شیرینه زندگی ادم را عوض میکنه من فقط ۶ ماه جلوگیری داشتم ولی ۸ سال ناباروی داشتم دل به ارزو این بودم که پریودم عقب بیفته همیشه دوست داشتن سنم با بچه ام کم بتشه اما قسمت نشد الانم از خدا ممنونم که ناامیدم نکرده و منم میتونم بادر بشم 

بو رو نمیدونم طعم و خوب میفهمم مثلا یکی میگ این کباب خوشمزه س من قشنگ طعم اهن و گوشت و میفهمم فکرمیک ...

اگر طعم اهن تو دهنت احساس میکنی از نشانه بارداریه

دیگه به خدا توکل کن ،اگر بودی ناراحت نشو باور کن بچه خیلی شیرینه زندگی ادم را عوض میکنه من فقط ۶ ما ...

خدا براتون نگه داره انشالله هم خودتون هم فرزند گلتون سالم باشین

منم انشالله باردار نباشم چون نمیتونم تحمل کنم واقعا😅

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز