2777
2789
عنوان

من یه پسر بی تربیت وگستاخ دارم

131 بازدید | 4 پست

😭😢وقتی کارهای بدش را بهش گوشزد میکنم سرم فریاد میکشه وادای من را در میاره ولی بیرون از خونه لال هست میترسم مثل برادرم اسکیزوفرنی باشه چه خاکی به سرم بریزم

روش تو روت بازه والا گمون نکن طوریش باشه

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

همه همینیم حتی تو بزرگسالی، دلیل بر اسکیزوفرنی نیست ولی تو طول زندگیش حواست بهش باشه. 

با مشاور درمیون بزار ولی همین اول کار بهش انگ نچسبون که تا آخر عمر روش میمونه و افسردگی میگیره.به هیچکس از فامیلا هم نگو

پسرا وقتی بچه ان پرخاشگر میشن جای گوشزد کردن باهاش با محبت صحبت کن ببین مشکلش چیه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه همینیم حتی تو بزرگسالی، دلیل بر اسکیزوفرنی نیست ولی تو طول زندگیش حواست بهش باشه. با مشاور درمیو ...

درسته قبول دارم اکثرمون تو خونه بی پروا تر و گستاخ تریم حتی تو سن بزرگسالی ولی بیرون بیشتر رعایت میکنیم