2777
2789
عنوان

لبوبو😔

| مشاهده متن کامل بحث + 898 بازدید | 63 پست
خب واقعا لزومی نداره اره من بچه خودمم هم میگه میخوام ولی براش نمیخرم اخه چی هست مگه هر چی ترند شد و ...

منم می‌دونم اجبار و الزام به خریدش نیست ولی بچه است مگه درک داره اینا رو ؟ اون طفل معصوم دست و پای زخم پدرش رو میبینن سکوت می‌کنه رو همه خواسته هاش عروسک کنار اون هزار و یک آرزو هیچه ولی بعید می‌دونم پدر مادری اینجا باشه در توانش باشه و خوشحالی بچشو دریغ کنه

منم می‌دونم اجبار و الزام به خریدش نیست ولی بچه است مگه درک داره اینا رو ؟ اون طفل معصوم دست و پای ز ...

عزیزم جور دیگه میتونه خوشحالش کنه الان این بخره یاد میگیره ازالان و دراینده هرچی تو گوشی ها ترند شد میخواد این طوری بچه بیشتر آسیب میبینه مگه مثلا این چیزا که ترند میشه خیلی آموزنده هست بخدا فقط به بچه آسیب میزنند 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه دلیلی داره؟؟ادم مگه هرکی  هرچی خواست میخره؟؟

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ایرانییییی لایک نکنننن.نیازی به کارآگاه بازی نیست❌کاربری دومِ آیلیم که در امتداد  دکترایِ داروسازیِ✅سوالی داشتین خوشحال میشم بپرسین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم. مخالف سرسخت حس ششم هستم حتی برای سرگرمی.زاده آذربایگانِ آذربایجان نیمه تاریکشم

واااااااااا

وااااااااا

تو چیکار رابطه اونا داری

چه تاپیک عجیبی

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

دیجی کالا سیصد تومنیش هم داره

چون شما ندارین بقیه نخرن؟!!!

سر تحصیلات و چیزای دیگم اینقدر چشم همچشمی دارید؟

کارشناسای عزیز لبوبو که منو تعلیق کردین و گفتین توطیه صهیونیسمه و این عروسک جن داره و چیپ داره ..‌. سوالمو میشه جواب بدید که نظرتون راجع به فیلمایه پنج سال اخیر سینمای ایران چیه ؟!!!! 

مگه مجبورن بخرن

اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَـ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی🌱 می‌خواهید از گناه بدتان بیاید؟ تا می‌توانیـد یاد #امـام‌زمـان‌'عج' باشید! آرام آرام از گناه بدتان می‌آید و حالتان عوض می‌شود. شب‌ها قبل از خواب با آقا صحبت کنید -آیت‌الله‌قرهی💖🌱 امام زمان (عج) :   به محـــبینِ مــــن بگو : آن لحظـــه کــه احــساسِ تنهــایی مـــی‌کنید تنهــا چــیزی کــه شــما را آرام می‌کند ، مــن هستم...💗🌼🍃لطفا تو تاپیکای ختم قرآن و صلوات و تاپیکهای مذهبی تگم کنین ممنون🌹

یه بار گفتم چرا پول الکی تو این اوضاع خرج بشه خرج چیز درست و حسابیی آدم کنه یکی هر چی دهنش در اومد گفت متعجب شدم والا بخدا تقصیر بلاگراست این همه این عروسکو معروفش کردن

❤️😍مرد من عشق من ❤تو به قلبـم انگیـزه تپیـدن میدی❤️

والا مگه هرچی ترند میشه باید خرید پس که باید بچه هامون رو یاد بدیم 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

چقدر یسریا الکی سخت گیر و‌حساسین

فقط ی عروسکه و بچه ها نه با داشتن این عروسک ن تو تربیتشون مشکلی پیش میاد نه ب راه بد کشیده میشن

بیشترشون فیکه و ایرانی

نمیتونم‌چتونه یچیزی فقط شنیدین و الکی متعصبین فک‌میکنید عروسک نفرین شدس شل کنید بابا بچه ها چون میبینن همه دارن دوس دارن داشته باشنش  این عقده میشه برا بچه هرکی‌میتونه بگیره خب چیزی‌نیس‌که