2777
2789
عنوان

لبوبو😔

| مشاهده متن کامل بحث + 898 بازدید | 63 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خاهرم میگه نیاید لوس بار بیان اما بچه هاش گناه دارن

خب به مناسبتی بهشون هدیه بدین

نه اینکه اونا بگن میخوایم شما هم بدو برین بخرین

فقط 29 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌷تیکر کنکورمه🌷

خب نخرن منم دخترم ۱۲ سالشه میگه میخوام گفتم اسمش فکرش از ذهنت بیرون کن به هیچ عنوان نمیخرم برات بخاطر پولش هم نمیگم دوست نداره همچین عروسکی بخرم براش 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

همه میگن مگه خریدنش اجباریه درسته لزومی به خریدش نیست ولی اگه بچه خودتون بود و حسرت میخورد هم همینا رو میگفتید؟ اگه همسر خودتون بود و شرمنده شدن جلوی بچه هاش رو میدید همینا رو می‌گفتید ؟ اون بچه ای که با سختی بزرگ شده می‌دونه شرایطو به زبون نمیاره ولی دست یکی ببینه دلش میخواد قطعا 

مگه خریدنش اجباریه

من داداشم کوچیکه ۹،۱۰ سالشه

براش توضیح دادم که چقدر عروسک بیخودیه

با اینکه شرایط مالیشو داشتیم براش بخریم ولی با توضیح قانعش کردیم که بجای این عروسک مزخرف یچیزی بگیره که به دردش بخوره

همیشه که نباید طبق مد جامعه پیش رفت

هرکسی هرکاری انجام میده پشت سرش نباید ماهم انجام بدیم که

بنظرم بجای خریدن لبوبو به بچه ها یاد بدیم‌ که هیچ وقت نگاه دست اینو اون نکنن ببینن طرف چی داره خودشونم برن کپیه همونو بگیرن و راه اون آدمو برن

من خودم اینجوری بزرگ شدم و خیلی اخلاقم‌ خیلی تو زندگی به دردم خورد

همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت

همه میگن مگه خریدنش اجباریه درسته لزومی به خریدش نیست ولی اگه بچه خودتون بود و حسرت میخورد هم همینا ...

خب واقعا لزومی نداره اره من بچه خودمم هم میگه میخوام ولی براش نمیخرم اخه چی هست مگه هر چی ترند شد و گوشی ها در اومد باید خرید 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

داداش منم میخواست مامانم توضیح داد ک چیز بی ارزشیه و با پولش میتونیکلی خوراکی و اسباب بازی هایی ک دوس داریو بخری قانع شد

این چیزای چرت و پرت و نخرید خواهشا

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜