2789
عنوان

لبوبو😔

| مشاهده متن کامل بحث + 960 بازدید | 63 پست
با چه بازی مافیایی این بدترکیب ترند شد؟کسی میدونه؟

بخاطر گروه معروف ک پاپ و یک اهنگ بامزه کارتونی ازش. کره ایی ها و طرفدارا پاپ کره ایی هم که خیلی زیادن در دنیا ترند کردنش و ایرانیام کلی داستان جن و پری و چیپ دراوردن ازش ولی چشمشون انگلر ابتذال رو در سینمای ایران نمیبینه و لال هستن

مثل اون کاکتوسه چند وقت دیگه کسی نگاهشم نمیکن.بگید اه اه چه قدر زشته عروسکای خودت قشنگترن

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آی کیو ها در این حد پایینه که هر چی مد بشه بخرن قشنگ میکنن تو پاچه ی مغز فندقی های جهان سومی

لطفا اگه مادری خوب به حرفم گوش کن. دخترت رو به اندازه پسرت محدود کن . دخترت رو تحقیر نکن. دخترت رو عقده‌ای و افسرده نکن بحث نکن. در آخرم هی نگو بهم احترام بزار تو حتما محترم نیستی! و سنت فقط یک عدد تو شناسنامه‌‌ست . بهشت هم زیر پای مادران نیست. نمازتم درست نیست اگه قلب بچتو شکستی. نارضایتی فرزند از والدین خطرناک تره. تو دعوا بهش نگو نه ماه به شکم کشیدمت عزیزم تو باز حق انتخاب داشتی اون طفلی که یهو چشاشو باز کرد دید تو مادرشی! اگه دخترت حرفامو دید و گفت واااا چه اسکله بدون که مادر خوبی هستی و برو تو آینه خودتو یه ماچ محکم کن💖 

اشتباه از خودمونه خواهر

اول باید ی نگاه به جیبمون بندازیم بعد بچه بیاریم

چرا باید ققط لذت خودمون رو ببینیم در لحظه؟پس ۱۰ سال دیگه بچه هامون چی میشه؟نباید فکر اونا رو هم بکنیم؟

عزیزانی که میخواین بگین مگه دست خودمونه

باید بگم بله هم ازدواج هم بچه و هم انتخاب کردن کسی که شغلش چی باشه هم دست خودتونه

🚫لطفا درخواست دوستی ندین ممنون🚫کاربری دست دو نفره

من میتونستم برای دخترم بخرم خیلی دوس داشت همسرمم رفت ک براش بخره اما من نذاشتم بنظرم واقعا بی ارزشه ...

من سالیوان و خرس و جوجه و...دوست دارم اما لبوبو اصلا

من اینهمه جبهه گیری در مورد یه عروسک نمی‌فهمم!!!

خب مثلا عروسک های دیگه چه رسالتی دارند و چه کاری انجام میدن که این عروسک انجام نمیده؟؟

اصل عروسک اینه بچه خوشش بیاد باهاش سرگرم بشه و حس خوب بهش بده 

وقتی این عروسک میده توی مادر توی پدر چرا باید خوشت بیاد؟؟،

مگه دفعه اول یه اسباب بازی یا عروسک ترند شده؟؟؟

این مخالفت و جبهه گیری والا خطرناک تره 

بچه فکر میکنه حالا چه چیز خاصی هست 

از خون جوانان وطن لاله ،وطن لاله دمیده🌷خدایا اگه هستی یه نشونه بفرست منتظریم. خداجونم دوستت دارم بابت نگاهت !!ممنونم که ناامیدمون نکردی!!بازهم کمکمون کن که تو یاری دهنده ما هستی که همون

ایول.یاد مدرسه مون افتادم ناظم میگفت موز نیارید گرونه بقیه ندارن بخرن

باورت میشه اینجا ی کاربر منو نفرین کرد فقط و فقط چون از حق خودشون دفاع کردم؟

نمیدونم چرا نمیخوان قبول کنن مشکل از خودشونه 

ینفرو میشناسم از شوهرش همش مینالید بهش گفتم چرا ازدواج کردی ؟گفت خوشم میومد لباس عروس بپوشم و خانوم باشم😑

اشتباه از خودمونه خواهراول باید ی نگاه به جیبمون بندازیم بعد بچه بیاریمچرا باید ققط لذت خودمون رو بب ...

افرین واقعا درسته تصمیم فرزند آوری باید مطابق وضع زندگی گرفته بشه که فشار به بچه نیاد

❤️😍مرد من عشق من ❤تو به قلبـم انگیـزه تپیـدن میدی❤️

منم سالیوان دوس دارم نخریدم ولی کرومی و استیج و ملودی گرفتم براش البت در هر مناسبتی

آره کرومی و استیج هم قشنگن منم دوست دارم

چه کار خوبی میکنی اینطوری هم بچه رو خوب ادب میکنی و هم یاد میگیره همه چیز رو آماده بدون مقدمه طلب نکنه