2777
2789
عنوان

لبوبو😔

| مشاهده متن کامل بحث + 898 بازدید | 63 پست
با چه بازی مافیایی این بدترکیب ترند شد؟کسی میدونه؟

بخاطر گروه معروف ک پاپ و یک اهنگ بامزه کارتونی ازش. کره ایی ها و طرفدارا پاپ کره ایی هم که خیلی زیادن در دنیا ترند کردنش و ایرانیام کلی داستان جن و پری و چیپ دراوردن ازش ولی چشمشون انگلر ابتذال رو در سینمای ایران نمیبینه و لال هستن

مثل اون کاکتوسه چند وقت دیگه کسی نگاهشم نمیکن.بگید اه اه چه قدر زشته عروسکای خودت قشنگترن

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم دخالت نکن شایدخواهرت صلاح دونسته نخریده  نمیخوادبچه لوس باربیاد .اینکه توانایی مالیشون ضعیفه دیگه بماند

سال ۹۷ عمل تیروییدکتومی توتال شدم. والان دچار افت کلسیم ومشکل بلعم. که چندساله بخاطر مشکل بلع کارم به دکتراعصاب کشیده. هرکی امضام میبینه برا خوب شدن حال وبرطرف شدن مشکل بلعم یه صلوات بفرسته 😥🙏

من میتونستم برای دخترم بخرم 

خیلی دوس داشت همسرمم رفت ک براش بخره 

اما من نذاشتم 

بنظرم واقعا بی ارزشه و اصلا زیبایی نداره 

بزرگــ شدیم همچون شایعه ای در روستا https://harfeto.timefriend.net/17384255708413

آی کیو ها در این حد پایینه که هر چی مد بشه بخرن قشنگ میکنن تو پاچه ی مغز فندقی های جهان سومی

لطفا اگه مادری خوب به حرفم گوش کن. دخترت رو به اندازه پسرت محدود کن . دخترت رو تحقیر نکن. دخترت رو عقده‌ای و افسرده نکن بحث نکن. در آخرم هی نگو بهم احترام بزار تو حتما محترم نیستی! و سنت فقط یک عدد تو شناسنامه‌‌ست . بهشت هم زیر پای مادران نیست. نمازتم درست نیست اگه قلب بچتو شکستی. نارضایتی فرزند از والدین خطرناک تره. تو دعوا بهش نگو نه ماه به شکم کشیدمت عزیزم تو باز حق انتخاب داشتی اون طفلی که یهو چشاشو باز کرد دید تو مادرشی! اگه دخترت حرفامو دید و گفت واااا چه اسکله بدون که مادر خوبی هستی و برو تو آینه خودتو یه ماچ محکم کن💖 

اشتباه از خودمونه خواهر

اول باید ی نگاه به جیبمون بندازیم بعد بچه بیاریم

چرا باید ققط لذت خودمون رو ببینیم در لحظه؟پس ۱۰ سال دیگه بچه هامون چی میشه؟نباید فکر اونا رو هم بکنیم؟

عزیزانی که میخواین بگین مگه دست خودمونه

باید بگم بله هم ازدواج هم بچه و هم انتخاب کردن کسی که شغلش چی باشه هم دست خودتونه

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
من میتونستم برای دخترم بخرم خیلی دوس داشت همسرمم رفت ک براش بخره اما من نذاشتم بنظرم واقعا بی ارزشه ...

من سالیوان و خرس و جوجه و...دوست دارم اما لبوبو اصلا

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
من سالیوان و خرس و جوجه و...دوست دارم اما لبوبو اصلا

منم سالیوان دوس دارم نخریدم ولی 

کرومی و استیج و ملودی گرفتم براش البت در هر مناسبتی

بزرگــ شدیم همچون شایعه ای در روستا https://harfeto.timefriend.net/17384255708413

من اینهمه جبهه گیری در مورد یه عروسک نمی‌فهمم!!!

خب مثلا عروسک های دیگه چه رسالتی دارند و چه کاری انجام میدن که این عروسک انجام نمیده؟؟

اصل عروسک اینه بچه خوشش بیاد باهاش سرگرم بشه و حس خوب بهش بده 

وقتی این عروسک میده توی مادر توی پدر چرا باید خوشت بیاد؟؟،

مگه دفعه اول یه اسباب بازی یا عروسک ترند شده؟؟؟

این مخالفت و جبهه گیری والا خطرناک تره 

بچه فکر میکنه حالا چه چیز خاصی هست 

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
ایول.یاد مدرسه مون افتادم ناظم میگفت موز نیارید گرونه بقیه ندارن بخرن

باورت میشه اینجا ی کاربر منو نفرین کرد فقط و فقط چون از حق خودشون دفاع کردم؟

نمیدونم چرا نمیخوان قبول کنن مشکل از خودشونه 

ینفرو میشناسم از شوهرش همش مینالید بهش گفتم چرا ازدواج کردی ؟گفت خوشم میومد لباس عروس بپوشم و خانوم باشم😑

اشتباه از خودمونه خواهراول باید ی نگاه به جیبمون بندازیم بعد بچه بیاریمچرا باید ققط لذت خودمون رو بب ...

افرین واقعا درسته تصمیم فرزند آوری باید مطابق وضع زندگی گرفته بشه که فشار به بچه نیاد

❤️😍مرد من عشق من ❤تو به قلبـم انگیـزه تپیـدن میدی❤️

منم سالیوان دوس دارم نخریدم ولی کرومی و استیج و ملودی گرفتم براش البت در هر مناسبتی

آره کرومی و استیج هم قشنگن منم دوست دارم

چه کار خوبی میکنی اینطوری هم بچه رو خوب ادب میکنی و هم یاد میگیره همه چیز رو آماده بدون مقدمه طلب نکنه