2777
2789
عنوان

معرفی اهنگ

335 بازدید | 22 پست

یکی از عادت های خوب یا بدم اینه که هر روز صبح بعد خواب میام تو گوگل اهنگ جدید یا یه متنی مینویسم اهنگ برام پیدا میکنه تا گوش کنم و لذتش رو ببرم هر چی غمگینتر با روحیم سازگار تر 

حالا خواهشم اینه شما هم یه اهنگ که به دلتان نشسته یه اهنگ که واقعا باهاش رویاپردازی میکنین بهم معرفی کنید🙏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اهنگ دلخسته بهنام صفوی

دل دیگه خسته شده به حرف من گوش نمی ده چشم به راه تو می مونه همیشه غرق امیده چشم به راه تو می مونه همیشه غرق امیده بخوام از تو بگذرم من با یادت چه کنم تو رو از یاد ببرم با خاطراتت چه کنم حتی از یاد ببرم تو و خاطراتتو بگو من با این دل خونه خرابم چه کنم

دل دیگه خسته شده به حرف من گوش نمی ده چشم به راه تو می مونه همیشه غرق امیده چشم به راه تو می مونه هم ...

خیییییلی معرکه اس 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
حیف که قبلا زیاد گوشش دادم😂

دنبال اهنگای جدیدی؟ 

مثلا من اهنگ مثلث شادمهر رو سالهاس از وقتی داده بیرون تالا همیشه گوش میدم برام تکراری و ازار دهنده نمیشه 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
دنبال اهنگای جدیدی؟ مثلا من اهنگ مثلث شادمهر رو سالهاس از وقتی داده بیرون تالا همیشه گوش میدم برام ...

نمی دونم چرا صدای شادمهر رو دوست ندارم اصلا ولی اینجا دیدم دخترا همه عاشق صداشن ولی به نظرم بیشتر به خاطر تیپ عالی و خوش قیافه بودنشه

نمی دونم چرا صدای شادمهر رو دوست ندارم اصلا ولی اینجا دیدم دخترا همه عاشق صداشن ولی به نظرم بیشتر به ...

من عاشق صداشم 

مردم جذب صدای  خواننده ها میشن 

تتلو این همه طرفدار داره اون ک دیگه تیپ و قیافه نداره 

این دو تا آهنگی که لینک دادم گوش کن اینا خیلی قشنگ میخونن

لینکا باز نشدن 

اخریه رو‌کپی کردم 

لینکا باز نشدن اخریه رو‌کپی کردم

عه وا چرا راحت باز میشن که 

این آخری اسمش سارن خوانندش هم عاشق صداشم هم قیافش خیلی دلم میخاد برم کنسرت ایشون اگه کنسرت بزنه خیلی عاشق عاشقه انگار خیلی غمگینه