2777
2789
عنوان

پونزده ملیون بدم برا رنگ مو یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1728 بازدید | 101 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چهار پنج ساله موهامو مشکی پرکلاغی میکردم پارسال تصمیم گرفتم بلوند روسی کنم، از یکی از بهترین ارای ...

چی بگم والا خیلی عجیبن این قیمتا واسه من 

آخه اصلا اهل رنگ کردن مو نیستم . اطلاعاتم در مورد رنگ مو واقعا صفره 

حتی ناخن کاشتن 😁

توی تاپیک دیدم اینقدر قیمتها نجومی هستن تحریک شدم برم پولشو از همسرم بگیرم 😁 

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

آره گلم تهران شمال شهر تا ۳۰.۴۰ ام شنیدم

والا من تهران تو آرایشگاه خوب هم انجام دادم کل موهام تا سرشونه ام رو لایت نود درصد کرد شد پنج میلیون قبل عید انجام دادم 

دیگه تهران هم اینجوری نیست که همه آرایشگاه ها این رقم ها بگیرن اتفاقا آرایشگاهی که رفتم هم منطقه پایین نبود کارش هم خیلی خوب بود جوری که کلی مشتری از طرف من رفت پیشش 

منم پارسال بلوند روسی کردم..ریشه گیری مو ۱۵ تومن؟؟؟ نفهمیدم دکلره کل مو یا فقط ریشه مو؟؟؟

ریشه گیری 

ترمیم مش ۹۰ درصد  و فیس فرم بلوند 

اندازه چهار تا بند انگشت

من چهار پنج ساله موهامو مشکی پرکلاغی میکردم پارسال تصمیم گرفتم بلوند روسی کنم، از یکی از بهترین ارای ...

تهران که افتضاح گرونه😑 

اینجا شهرستانه این قیمت منطقی نیس براش همش پول دستمزدشه 

نمیذونم چجوری ۱۰ دادی شما

اخه منطقی ام باشی پول مواد خوب ۱۰ تومن نمیشه 

اگه بگم باورت نمیشهجنوب ایران.

من فک کردم موهات بلنده میخوای بفروشیشون😁

چقد گرون میگیرن شاگرد ارایشگری پیدا کن فقط حرفه ای باشه مدل شو فقط پول مواد رو بده 😁 دوستام میگن خرج نمیکنی شوهر آینده ت خوشبخت میشه فکرام اقتصادیه😂

والا من تهران تو آرایشگاه خوب هم انجام دادم کل موهام تا سرشونه ام رو لایت نود درصد کرد شد پنج میلیون ...

عزیزم خیابان فرشته وفرمانیه ازاین قبیل جاها کمتر ازاین نمی گیرن که بالام می گیرن

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

تهران که افتضاح گرونه😑 اینجا شهرستانه این قیمت منطقی نیس براش همش پول دستمزدشه نمیذونم چجوری ۱۰ داد ...

تهران هم والا این خبرا نیست که برای لایت ریشه پونزده تومن بگیرن ما تهران هستیم دیگه