2777
2789
عنوان

پونزده ملیون بدم برا رنگ مو یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1728 بازدید | 101 پست
خب ۱۵ م زیاد نبس بنظر شما؟ برای ۴ تا بند انگشت ترمیم؟

چرا اون زیاده وقتی نمیخوای کلشو رنگ کنی 

برو یجا دیگ که کارش خوبه و یکم ارزون تر میگه

حرف من کلی بود بعضیا یجوری رفتار میکنن حرف میزنن درمورد آرایشگرا انگار اونا با چوب جادو کار میکنن اونام زحمت میکشن چند ساعت خوب

من که خودمو راحت کردم چند ساله رنگ نمی کنم اخه موهام نازک هست خیلی وز میشهشوهرمم هم گشت ارشادهمش میگ ...

به منم تیره میاد بد نمیشه چون ابروهام حیلیییی کشیدست و مشکی 

وای بلوند عروسکی میکنه چهرمو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تهران که افتضاح گرونه😑 اینجا شهرستانه این قیمت منطقی نیس براش همش پول دستمزدشه نمیذونم چجوری ۱۰ داد ...

نه من نرفتم گفت ۱۰ تا ۱۲ نداشتم نرفتم خودم تو خونه گذاشتم نارنجی شد😂😂ولی برای پاییز می‌خوام برم یه بلوند خوشگل دربیاره واسم

میشه برام دعا کنین! همه چی درست بشه مشکلاتم حل بشه!! امضامو دیدین برام صلوات بفرستین♥️

چرا اون زیاده وقتی نمیخوای کلشو رنگ کنی برو یجا دیگ که کارش خوبه و یکم ارزون تر میگهحرف من کلی بود ب ...

همه چی گرونه . بنظر من تا۱۰ تومن منطقیه چون۳/۴ تومن پول مواد هست دیگه بی شک 

حقوق شوهرمن تو ماه ۱۵ تا ۱۸ تومنه. بد عادتشون نکنید مگا میخوان چکار کنن ۱۵ میلیون

سخته کارشون عزیزم با مواد شیمیایی سر و کار دارن سر پا ان برای ۹ ساعت یکسره بدون استراحت پول اجاره سالنم هست

اما ۱۵ م برای موی من خیلی خیلی زیاده 

نه من نرفتم گفت ۱۰ تا ۱۲ نداشتم نرفتم خودم تو خونه گذاشتم نارنجی شد😂😂ولی برای پاییز می‌خوام برم یه ...

من موهام یبار نارجی شد بینش خودمو کشتم😐 تا یکسال هر روز درگیر بودم انقد غصه خوردم 

به منم تیره میاد بد نمیشه چون ابروهام حیلیییی کشیدست و مشکی وای بلوند عروسکی میکنه چهرمو

من سفید نیستم ولی سبزه هم نیستم ولی رو موهام مش کردم خوب شده بود شوهرمم اونقدر دعوام کرد گفت اینجوری از ارایشگاه اومدی

البته چندین سال پیش روسری هم سرم بود 

چند بار رنگ کردم قهوه ای وفندقی

می گفتن بیشتر میاد 

اگه یک کلاه گیس بلوند گیرم بیاد امتحان کنم ببنم میاد شاید انجام بدم

فکر کنم بلوند به سفیدا میاد البته من سبزه خیلی روشنم

الانم کم خونی دارم عین میت میشم

من سفید نیستم ولی سبزه هم نیستم ولی رو موهام مش کردم خوب شده بود شوهرمم اونقدر دعوام کرد گفت اینجوری ...

نه عزیزم نزن بلوند 

قهوه ای بزن

بلوند بدون ارایش اگه پوستت روشنم نباشه بنظرم خوب‌نیس 

کلا بلوند با ارایش خوشگله اکثرا

نه عزیزم نزن بلوند قهوه ای بزنبلوند بدون ارایش اگه پوستت روشنم نباشه بنظرم خوب‌نیس کلا بلوند با ارای ...

فعلا که نکردم منم اونقدر تنبل هستم و اهل ریسک نیستم ولی ادم بعد نیست امتحان کنه البته یک کلاه میزارم ببینم چی میشه 

ولی مش که می گفتن خیلی خوب شدی