2777
2789
عنوان

خ کشی کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1264 بازدید | 118 پست
باشه آنقدر هم ذکر میگم 💔😭

نمازتم بخون دختر خوب .. شما زیادی انرژیت اومده پایین باید بکشی بالا شیطون نتونه گولت بزنه .. ما اشرف مخلوقاتیم .. باید سرسخت تر از این حرفا باشیم .. توروخدا حواست خییلییی ب خاهرت باش 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شک نکن

باوا تو نمیدونی من چی میکشم 

داداشمو از دست دادم 

مامان ندارم، زن بابام مث چی بالاسرمه 

بابام محل سگمم نمیده 

من خیلی بدبختم :) 

ما چه میدونیم آدمایی که امروز می بینیم، با چه حالی سرپا هستن... پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

منم خیلی خیلی خیلی بدبختم

تو بدبخت تر من نیستی.. 

خودک.. دردیو دوا نمیکنه ، باور کن ارزش نداره

ما چه میدونیم آدمایی که امروز می بینیم، با چه حالی سرپا هستن... پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

من رفیقم ۱۸ سالگی بزور شوهرش دادن گذشتو گذشت ۲۶ سالگی با دوتا بچه طلاق گرف یکی دوماه بدش پدر مادرش بحثشون بالا گرفته باباش بنزین زده خودشو سوخته همین رفیقم بردتش دکتر فلان بد مدتی باباش از دنیا رف .. کم نیس با دوتا جگر گوشت جداشی بیای و ... 

همون سال کنکور داده بود زدو پرستاری اورد ازدواج مجدد کرد الان دگه ارامشو حداقل داره .. بد هر سختی اسونیش میاد .. 

من رفیقم ۱۸ سالگی بزور شوهرش دادن گذشتو گذشت ۲۶ سالگی با دوتا بچه طلاق گرف یکی دوماه بدش پدر مادرش ب ...

کاش بابای منم میمرد ، کاااششششششش، بخدا این راحت تر از منه! بخدا مشکلش کمتر از مشکل منه . حداقل می‌تونست برا مشکلش کاری کنه ، نه مثل من که چهار دست و پام بسته است و هر روز بیشتر فرو میرم . کاش بابای منم خودکشی میکرد ، لعنت بهش بی پدر حرومزاده‌....

حداقل راحت می‌خوابم ، حداقل بابام رو نمی‌بینم دیگه همین خودش خوشبختی بزرگیه

منم آرزومه بابام و زن بابام رو نبینم.. آرزومه راحت بخوابم ولی این زندگی توعه نه اونا