2821
2789
عنوان

عروسیم

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 61 پست
واای نگوو😢 منم سه هفته دیگه عروسیمه استرس گرفتممم

شوهرش تو‌دعوا تهدیدش کرد که اگه دودلی تالار کنسل کنیم

دختره هم به باباش گفت و‌ باباش ۲۴م صبح ز زد یواشکی‌تالار کنسل کرد به ما هم نگفت مه تا روز‌عروسی نفهمیم

فقط خداروشکر پدرشوهرم ز زد به تالار و‌فهمیدیم

فرداشم ‌جهازش جمع کرد و تموم

۲۶‌م‌ اسفند قرار بود عروسی باشه

روزها مثل برق وباد جلو میره😧 تقریبا کارهام تموم شده کارهای خونه مونده😑

چه خوب ولی و اس من نمیگذره منتظر تعطیلات عید هستیم برای کارهای خونه 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم ۶هفته دیگه    

ارزو من الان پستتو توتاپیکم دیدم

نه عزیزم انشالا این هفته میرم ارایشگرم بگه مدل مورو

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
منم ۶هفته دیگه    

مبارکه جانم وای تو چطوری روزها میگذره کارهاتون کردی

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
شوهرش تو‌دعوا تهدیدش کرد که اگه دودلی تالار کنسل کنیم دختره هم به باباش گفت و‌ باباش ۲۴م صبح ز زد ی ...

وای چه الکی همه چی تموم شده

الان جدا شدن؟

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
انشاالله به سلامتی جاری من که جهاز چیند و کارت دادن دو روز قبل جشن دعواشون‌شد زدن تالار کنسل کردن😐 ...

جدا شدن؟واي چ بد

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
اهان گلم....اخه منم هیچی انتخاب نکردم ارایشگر خودش ب سلیقه ی خودش مدل میده؟

نه من چندتا مدل پیدا کردم میخوام نشونش بدم نظر نهایی رو ارایشگر بده

اهان گلم....اخه منم هیچی انتخاب نکردم ارایشگر خودش ب سلیقه ی خودش مدل میده؟

منم هنوز انتخاب نکردم دو هفته مونده انتخاب میکنم

مبارکه جانم وای تو چطوری روزها میگذره کارهاتون کردی

قربونت...برامنم خیلی زود میگذره...ن کارامم نکردم...فقط جهازمو بردم هنوز نچیدم...حتی کارتم انتخاب نکردم مدل مو....هییییچی....مدل کارت,مو,و هرچی ک ب ذهنت میرسه بزار

جدا شدن؟واي چ بد

نه دیگه هنوز جدا نشدن ولی پدرشوهرم رهن خونه پس داذن

الکی به فامیل گفتیم عموی‌ عروس فوت شده 

فعلا که عید هست

مهریه رو کفت ۱۴ سکه(البته اصرار داشت یکی) به هوای‌اینکه با سیاست بعد ازدواج یکی از واحد های ۳ خوابه شیک خونه پدرشوهرم بگیره

پدرشوهرمم گفت بیا بشین بدون رهن اجاره مجانی ولی بنام‌ نمیکنم

اختلافا از اونجا شروع شد