2821
2789
عنوان

عروسیم

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 61 پست
منم ۲ سال دیگه عروسیمه.🤔🤔🤔 از الان استرس داران. ۲سال و نیمه که عقدیم.🙃🙃🙃 ان شالله خوشبخت شی ...

انشالله تو هم خوشبخت شی فدات 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونت...برامنم خیلی زود میگذره...ن کارامم نکردم...فقط جهازمو بردم هنوز نچیدم...حتی کارتم انتخاب نکر ...

وای منم همش مونده اصلا از استرس نمیتونم فکر کنم فقط آرایشگاه و تالار و آتلیه رزرو کردم

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
تو دقیقا ی هفته زودتر از من عروسیته درسته؟من۲۱اردیبهشت...تو چندم میشع؟

من چهاردهم آره جانم

نه دیگه هنوز جدا نشدن ولی پدرشوهرم رهن خونه پس داذن الکی به فامیل گفتیم عموی‌ عروس فوت شده  ف ...

انشالله كه مشكلاتشون حل بشه❤️

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
من ک هنوز اتلیه مونده...ارکستر مونده...کارت و...... ی عالمه کار دیگه    خدا خودش کمکمون کن ...

جانم آتلیه و ارکستر رو از الان رزرو کن چون اردیبهشت عروسی زیاد هست

خب بزار منم ببینم

ارزو جان نتم خیلی ضعیفه عکس نمیاد هرکاری میکنم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
اخه شوهرم پشت گوش میندازه...منم میترسم مخصوصا اینکه اتلیه,گیرمون نیاد    

انشالله گیر میاد سعی کن زود بگیری شوهر منم پشت گوش می انداخت من رزرو کردم آتلیه رو الان هم خونه کابینت اینا میخواد هی میگم کابینت ساز بیار میگه هنوز زود هست