سرابی مدیر عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 15289 عنوان عروسیم | مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 61 پست بچه ها پنج هفته مونده آخه روزها نمیگذره چیکار کنم همش استرس دارم نکنه تو این مدت اتفاقی بشه ترو خدا کمکم کنین انگار زمان ایستاده وای چیکار کنم خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها.... قدر لحظات رو بدانیم 1397/01/08 | 18:46 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نوه_مادربزرگ عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 2263 وای چه الکی همه چی تموم شده الان جدا شدن؟ توضیح دادم پست قبلی
سرابی مدیر استارتر عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 15289 منم ۲ سال دیگه عروسیمه.🤔🤔🤔 از الان استرس داران. ۲سال و نیمه که عقدیم.🙃🙃🙃 ان شالله خوشبخت شی ... انشالله تو هم خوشبخت شی فدات خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها.... قدر لحظات رو بدانیم
arezoo_ahmad عضویت: 1396/09/26 تعداد پست: 1891 انشالله تو هم خوشبخت شی فدات تو دقیقا ی هفته زودتر از من عروسیته درسته؟من۲۱اردیبهشت...تو چندم میشع؟
سرابی مدیر استارتر عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 15289 قربونت...برامنم خیلی زود میگذره...ن کارامم نکردم...فقط جهازمو بردم هنوز نچیدم...حتی کارتم انتخاب نکر ... وای منم همش مونده اصلا از استرس نمیتونم فکر کنم فقط آرایشگاه و تالار و آتلیه رزرو کردم خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها.... قدر لحظات رو بدانیم
سرابی مدیر استارتر عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 15289 تو دقیقا ی هفته زودتر از من عروسیته درسته؟من۲۱اردیبهشت...تو چندم میشع؟ من چهاردهم آره جانم خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها.... قدر لحظات رو بدانیم
arezoo_ahmad عضویت: 1396/09/26 تعداد پست: 1891 وای منم همش مونده اصلا از استرس نمیتونم فکر کنم فقط آرایشگاه و تالار و آتلیه رزرو کردم من ک هنوز اتلیه مونده...ارکستر مونده...کارت و...... ی عالمه کار دیگه خدا خودش کمکمون کنه
تخمه عضویت: 1396/10/29 تعداد پست: 26255 نه دیگه هنوز جدا نشدن ولی پدرشوهرم رهن خونه پس داذن الکی به فامیل گفتیم عموی عروس فوت شده ف ... انشالله كه مشكلاتشون حل بشه❤️ من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
سرابی مدیر استارتر عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 15289 من ک هنوز اتلیه مونده...ارکستر مونده...کارت و...... ی عالمه کار دیگه خدا خودش کمکمون کن ... جانم آتلیه و ارکستر رو از الان رزرو کن چون اردیبهشت عروسی زیاد هست خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها.... قدر لحظات رو بدانیم
نوه_مادربزرگ عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 2263 انشالله كه مشكلاتشون حل بشه❤️ انشاالله خیلی اذیت شدن هردو
arezoo_ahmad عضویت: 1396/09/26 تعداد پست: 1891 جانم آتلیه و ارکستر رو از الان رزرو کن چون اردیبهشت عروسی زیاد هست اخه شوهرم پشت گوش میندازه...منم میترسم مخصوصا اینکه اتلیه,گیرمون نیاد
بقچه_ عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 64270 خب بزار منم ببینم ارزو جان نتم خیلی ضعیفه عکس نمیاد هرکاری میکنم جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
سرابی مدیر استارتر عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 15289 اخه شوهرم پشت گوش میندازه...منم میترسم مخصوصا اینکه اتلیه,گیرمون نیاد انشالله گیر میاد سعی کن زود بگیری شوهر منم پشت گوش می انداخت من رزرو کردم آتلیه رو الان هم خونه کابینت اینا میخواد هی میگم کابینت ساز بیار میگه هنوز زود هست خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها.... قدر لحظات رو بدانیم
arezoo_ahmad عضویت: 1396/09/26 تعداد پست: 1891 ارزو جان نتم خیلی ضعیفه عکس نمیاد هرکاری میکنم باشه گلم خودتو اذیت نکن عشقم
سرابی مدیر استارتر عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 15289 ایشالا خوشبخت بشی خانومی میسی فدات خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها.... قدر لحظات رو بدانیم