2777
2789
عنوان

دارم خواهر میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 54 پست

عزیزم انشاالله که هم مادرتون هم خواهر کوچولوت صحیح و سالم باشن

منم بچم تک فرزنده و واقعاااااااااا سر دوراهیم که بچه دوم بیارم یا نه 

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍) 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ای جون دلمممم😍😍😍چه خبر قشنگیی ایشالا که همچی عالیه عالیه خدا حفظش کنه و به همتون سلامتی بده😍نگرا ...

ممنونم مهربونم 

خیلی لطف داری

درست میگی :)

خدا عزیزانت رو برات نگه داره

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

بیجا میکنن پر رو ها سرشون تو زندگی همه هست منم ۲۰ سالم بود بچم دنیا اومد خیلیم خوبه اتفاقا الان که ۳ ...

خدا بچه آتون رو براتون نگه داره :)

ممنونم عزیزم 

سنی که نداره فامیل ما۳۸سالشه تازه ازدواج کردهچند تا بچه هستین؟خودت جلو شوهرت و خانوادش خجالت نمیکشی

منم و برادرم که یه سال فاصله داریم باهم 

خیلی دلم خواهر میخواست 

همیشه حسرت خواهر داشتم 

خانواده شوهرم میخوان مسخره کنن ولی من اجازه نمیدم 

چرا خجالت بکشم 

ممنونم مهربون

مبارکه عزیزم

هم انکاری داری خواهر میشی، هم مامان،، 

جون شما سنتون برای نراقبت خووبه این حس مادربودن بهتون دست میده

منم ۱۷بودم داداشش اخرین دنیا اوند، قد پسرم عزیزه برام حتی بیشتر

سنی که نداره فامیل ما۳۸سالشه تازه ازدواج کردهچند تا بچه هستین؟خودت جلو شوهرت و خانوادش خجالت نمیکشی

منم دوستم دو تا دختر ۱۸ و ۱۴ ساله داشت  تو همین سن مادر استارتر بود دختر بزرگش رو که شوهر داد یه پسر باردار شد میگه دختر بزرگم رفته دومی هم نوجوونه و تو سن بلوغ و با دوستاش اتفاقا این کوچیکه خیلی زندگیمون رو شیرین کرده و خواهراشم عاشقشن الان پسرش ۳ سالسه 

ممنونم مهربونم خیلی لطف داریدرست میگی :)خدا عزیزانت رو برات نگه داره

قربونت برمم، همچنینن 

نگران هیچیم نباش بیشتر برا بچه خوشجال باشین وقتی بقیه ببینن شما چقدر این موضوع سن براتون بی اهمیته و دوبار بهشون به طور محترمانه بفهمونین به کسی ربطی نداره خودشون دیگه دخالت نمیکنن 

😍💕💕

عزیزم انشاالله که هم مادرتون هم خواهر کوچولوت صحیح و سالم باشنمنم بچم تک فرزنده و واقعاااااااااا سر ...

مممنونم عزیزم 

خدا عزیزانت رو برات نگه داره 

تک فرزندی خیلی خیلی سخته 

اونایی که عادت کردن میگن مشکلی ندارن ولی من بهترین دوست‌هام تک فرزندن 

می‌بینم خلا عاطفی دارن و تو رابطه هاشون مشکل ایجاد میشه 

نمیگم حتما برای همه بده ولی اکثر مواقع سخته 

خواهر و برادر اگه خوب تربیت بشن پشت و پناه همن. تکیه گاه همن. مخصوصا تو این زمونه که دیگه با عمو و خاله و... ارتباطه کمرنگ شده،  بچه.ها جز خواهر برادر و پدر مادر هیچکس رو ندارن. تک فرزند هم باشن خیلی تنها میشن

افرین پشت مامانت باش ، مردم تازه چهل ازدواج میکنن

مامانم خودش خیلی خجالت می‌کشه 

ولی منم مثل شما میگم هم‌سن‌های تو تازه دارن ازدواج میکنن. از چی خجالت می‌کشی آخه. نعمت خداست.