2777
2789
عنوان

دارم خواهر میشم

800 بازدید | 54 پست

بعد بیست و چند سال حسرت خواهردار میشم بالاخره :)))

هرچند دیره و دیگه اون ذوق و شوق سابق رو براش ندارم...

اون زمان تاکید رو فرزند کمتر زندگی بهتر بود، پدر مادرم وضع مالی اشون اون موقع خیلی خوب بود همه چیز زندگی عالی بود همه‌امون دوست داشتیم موقعیت بچه آوردن جور بود

ولی از بس اره و اوره و شمسی کوره سرکوفت زدن که بچه آوردن ننگه و زایدن دور از جون کار موش‌هاست و به مامانم متلک انداختن چرا عاشق توله آوردن و توله پس انداختنی و...

کلا بیخیالش شدن

الان که من متاهلم بالاخره دارم خواهردار میشم 

مامانم هم سنی نداره طفلک ۴۰ سالشه تازه 

هم ذوق کردم

هم غصه میخورم چون مامانم هنوز هم متلک میشنوه. حتی دکترها و پرستارها و کادر بهداشت مسخرش میکنن که چرا میخوای پس بندازی... 

برای سلامتی آبجی کوچولوم دعا میکنید؟ :`)

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیخود کردن مسخره میکنن مگه چن سالشه ۴۰ سال که بعضیا تازه ازدواج میکنن....الهی قدمش خیر باشه براتون

بیست و چند سال پیش موقع زایمان مامانم اونقدر پرستارها بهش تیکه انداختن بیچاره کلا از همه‌چیز زده شده بود

درسته سنش کم بود (۱۹ سال داشت) اما بعضیا واقعا حرف دهنشون رو نمی‌فهمن...

ای جون دلمممم😍😍😍چه خبر قشنگیی ایشالا که همچی عالیه عالیه خدا حفظش کنه و به همتون سلامتی بده😍نگران این حرفا هم نباشین هرجوری شما باشی پشت سرتون حرف میزن پس سخت نگیرین عزیز دلم مهم خودتونین بهترین کار رو هم کردن خانواده گرامی😍ارزویه سلامتی برا همه 

کی گفته بچع اوردن دور از جون همه کار موش؟من جدیدا دیگه ب حرف دیگران گوش نمیدمدر دروازه رو میشه بست و ...

بعضی حرفا مثل چاقو برنده است 

میتونه قلب آدم‌ها رو زخمی کنه 

درست میگید...

وای چقد از این آدما که مسخره میکنن بدم میاد لعنتی به تو چهههههههههههه

هق

الانم خانواده شوهرم میخوان مسخره‌ام کنم 

من سرم رو بالا میگیرم میگم من زود به دنیا اومدم وگرنه مامانم جوونه و حقشه

بیست و چند سال پیش موقع زایمان مامانم اونقدر پرستارها بهش تیکه انداختن بیچاره کلا از همه‌چیز زده شده ...

بیجا میکنن پر رو ها سرشون تو زندگی همه هست منم ۲۰ سالم بود بچم دنیا اومد خیلیم خوبه اتفاقا الان که ۳۰ سالمه دیگه حوصله ندارم بچه بیارم خوب شد اون موقع اوردم

سنی که نداره 

فامیل ما۳۸سالشه تازه ازدواج کرده

چند تا بچه هستین؟

خودت جلو شوهرت و خانوادش خجالت نمیکشی 

🧶مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد....وگر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزرد🧶اعطنی الفضل﴿محتاج معجزه توام ﴾

جاانم،مبارکهبچه برکته،رزقه،شیرینی خونستانشاالله بسلامتی دنیا بیادزم داداش من تو سن ۴۳ سالگی شش ماه پ ...

مرسی مهربون 

خدا حفظشون کنه 

کاملا تصور می‌کنم چقدر تحت فشاره....