2777
2789
عنوان

توی فامیل یه خواستگار دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 61 پست

خب انتظار داری مرد ۴۰ ساله تا الان باکره باشه؟ خودتم سنت کم نیست دیگه به فکرش باش به فکر ازدواج

کاربریمو میخوام ببندم لطفا یه گزارش بزنید واسه تاپیک اخرم تا همش پاک شه برم ، نی نی یار پاک نمیکنه ❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۴۰ سالشه خب اینکه بدون رابطه باشه عجیبه

والا چی بگم 

حداقل بایکی از همونا ازدواج کنه 

نه تحصیلی نه فرهنگش نه سطح خانواده اش به ما نمیخوره 

آدم اینجور کثافت کاری ها بوده بعد میخواد از یه خانواده نجیب زن بگیره

دقیقا منم همینو میگم آخه پسره ام بدش نمیاد بایکی مثل من ازدواج کنه

پسرا بچه ننه ن همشون از دم میخوان دل مادرشونو بدست بیارن هرچی تو بگی من اونو انتخاب میکنم مسلما ناراضی نیست چون انتخاب مادرشی 

خدایی خیلی ظلمه انتظار داشته باشید در چهل سال یکبار رابطه نداشته باشی دیگه شماهم دختر پونزده سالی نی ...

خب من میگم سراغ من نیاد 

بره سراغ یکی دیگه 

همچین مظلوم نمایی میکنه آدم میگه چقدر نجیبه

خب من میگم سراغ من نیاد بره سراغ یکی دیگه همچین مظلوم نمایی میکنه آدم میگه چقدر نجیبه

خب ربطی به نجابت نداره زنا که نکرده و دائما این کارو نکرده 

حالا شما میخوای رد کنی بستگی به خودتون داره ولی اون بابا رو دیگه نباید تکفیر کرد

چقدر عجیبید که به یه مرد حق میدین هر غلطی دلش خواسته خورده بعد میگین تو دیگه دختر پونزده ساله نیستی، مردی که زن صیغه میکنه چندشه فردا تو زندگیش خانمش دچار هر مشکلی بشه دوباره میره صیغه میکنه

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

خب انتظار داری مرد ۴۰ ساله تا الان باکره باشه؟ خودتم سنت کم نیست دیگه به فکرش باش به فکر ازدواج

من نمیگم صیغه نمی‌کرد 

توی فامیل همه میدونن من نجیب و سالم زندگی کردم 

خب فامیل هستیم 

سراغ من نمیومد 

شما نگران نباش بالاخره ازدواج میکنم