2777
2789
عنوان

توی فامیل یه خواستگار دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 61 پست
اسی ام اگه زن صیغه ای کسی بود برای رفع نیازش بازم همینو میگفتی؟

خب خانمی که متاهل بوده فرضا همسرش فوت شده شرایط ازدواج هم نداره این دیگه باید تا اخر عمر در تنهایی بپوسه؟ 

نمیدونم چرا اینقدر خود خانما سخت میگیرن البته اره خیلیا از این شرایط سو استفاده میکنن ولی بعضی موقع ها باید واقع بین باشیم

خب ربطی به نجابت نداره زنا که نکرده و دائما این کارو نکرده حالا شما میخوای رد کنی بستگی به خودتون دا ...

حالا از کجا معلوم بایکی بوده شاید بدون صیغه 

زندگیش به خودش مربوطه 

اما سراغ یکی مثل خودش بره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدایی خیلی ظلمه انتظار داشته باشید در چهل سال یکبار رابطه نداشته باشی دیگه شماهم دختر پونزده سالی نی ...

درسته دختر۱۵ساله نیست ولی خودش چون باکسی نبوده میگه این پسره بره همون زن صیغه ای هارو دایم کنه یکیشون چجوریراعشق وحال از اونا میخواد ازاین و میخواد بایکی مثل اسی ازدواج کنه بدبختش کنه؟به نظرت بالشی ازدواج کنه اون صیغه ای هارو ول می کنه؟نه؟چون عارش میشه بهش بگن تومجرد بودی چرامطلقه گرفتی؟هم درحق اسی ظلمه هم اون مطلقه ها اسی رشد کنه بهتره

حالا از کجا معلوم بایکی بوده شاید بدون صیغه زندگیش به خودش مربوطه اما سراغ یکی مثل خودش بره

خب اگه اینطوری حساب کنیم هرکسی ممکنه با یکی بدون صیغه باشه ماکه خدا نیستیم همه چی رو بدونیم

حالا شما ردش کنید ولی این حرف منطقی نیست 

خب خانمی که متاهل بوده فرضا همسرش فوت شده شرایط ازدواج هم نداره این دیگه باید تا اخر عمر در تنهایی ب ...

اونم گناه داره مشکل این مردای بی شرفن که نمی گیرنش مردی که۴۰سالشه قطعا رابطه داشته باید بره لایه مطلقه یا بیوه ازدواج کنه

خب خانمی که متاهل بوده فرضا همسرش فوت شده شرایط ازدواج هم نداره این دیگه باید تا اخر عمر در تنهایی ب ...

داری دو تا شرایط کاملا متفاوتو مقایسه میکنی!

داریم راجب اسی که مجرد بوده و رابطه نداشته حرف میزنیم 

من کاری به درست و غلطش ندارم

دارم میگم اگه خود اسی همین کارو انجام میداد الان همه هجوم برده بودن سمتش

اصلا حرف منو متوجه نشدید 

من کاری به درست و غلط بودن کارش ندارم 

زندگیه خودشه 

من میگم وقتی خودش اهل هر کثافت کاری بوده 

حق نداره خواستگاری دختری بره که نجیب زندگی کرده 

بعدش قرار نیست یه دختر سنش هرچقدر بالا میره اهل ازدواج باهر آدمی باشه 

درسته دختر۱۵ساله نیست ولی خودش چون باکسی نبوده میگه این پسره بره همون زن صیغه ای هارو دایم کنه یکیشو ...

یه دقیقه منطقی فکر کنید انسان خوب عمر کنه هفتاد هشتاد سال عمر می‌کنه چطوری انتظار دارید یه انسان فارغ از جنسیت تا چهل سالگی با هیچکس هیچ رابطه ای نداشته باشه بخدا همچین کسی اصلا نمیتونه سالم باشه واقعا ظلمه همچین چیزی درضمن شما با یه نفر ازدواج موقت می‌کنی ولی ممکنه هردو طرف نخوان ازدواج دائم کنن مثل اینه بگی یه نفر طلاق گرفته دیگه نباید ازدواج کنه باید بره با همون کسی که ازش طلاق گرفته دوباره ازدواج کنه من که طرف رو نمی‌شناسم ولی جامعه ما داره بیمار میشه ۳۰ سالم خیلی زیاده دیگه چطوری انتظار دارید یه نفر تا ۴۰ سالگی هیچ کاری نکنه

خب اگه اینطوری حساب کنیم هرکسی ممکنه با یکی بدون صیغه باشه ماکه خدا نیستیم همه چی رو بدونیمحالا شما ...

خب معلومه شما آقا هستی و سمت آقایون میگیری 

من رد کردم بدون اینکه اینا رو میدونستم 

من رد کردم چون فامیل بود چون نه سطح تحصیلات خانواده وضع مالی همه پایین‌تر از من بود 

چرا انقدر گارد میگیرید 

هرکس حق انتخاب داره 

اونم گناه داره مشکل این مردای بی شرفن که نمی گیرنش مردی که۴۰سالشه قطعا رابطه داشته باید بره لایه مطل ...

خب چرا؟ اقا شخص داریم تا شخص ولی مردی که ۴۰ سال کار کرده حالا یه امکاناتی داره دوست داره ازدواج کنه بچه دار بشه چرا باید مجبور باشه همسر مطلقه بگیره مگه خودش طلاق گرفته؟ یعنی همه خانمایی که ظاهرا مجردن و بعد ها ازدواج میکنن مریم مقدس هستن و در صومعه بودن اصلا جنس مخالف رو نه دیدن نه صداشو شنیدن؟ همه میدونیم اینطوری نیست پس این سخت گیریا برای چیه 

یه دقیقه منطقی فکر کنید انسان خوب عمر کنه هفتاد هشتاد سال عمر می‌کنه چطوری انتظار دارید یه انسان فار ...

عزیزم چرا متوجه نیستی من نگفتم مرد ۴۰ساله رابطه نداشته باشی یکی از اونایی که صیغه کرده دایم کنه اون زن صیغه ای هم گناه داره فکر کردی دلبسته نمیشه؟تااخرعمرش تنها بمونه؟یه مرد باهاش سرگرم بشه بعد مرده بره یکی مثل اسی مجرد بگیره آخرشم لایه بچه بهش خیانت کنه؟