2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا پایین تنه اینا پرتر میشه؟!

ببين به ژنتيك هم بستگي داره،من هنوزم كليت اندامم مثل مجردي هامه سايز عوض كردم فقط تو پايين تنه پهلو باسن ،سايز ٣٦ بودم شدم ٤٠، مامانم و خاله هامم همين طوري بودن ، دختر دايي هام مثل مامانشون شدن سه تاشون كلا بعد ازدواج چاق شدن ، چاقي از همه جا ،بعد از زايمان ديگه مثل مامانشون شدن تپلي 

بشنو باورنکن . بزرگی باسن و اندام به ژنتیکه ما که لاغریم

مثل اینکه برای بعضیا نتیجه داره...آره لاغر بعد ازدواج هم دیدم باز لاغره

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

ببين به ژنتيك هم بستگي داره،من هنوزم كليت اندامم مثل مجردي هامه سايز عوض كردم فقط تو پايين تنه پهلو ...

آهان پس کلا به ژن هست،من الان شلوارم ۴۴..۴۶ هست خدانکنه این ژن رو داشته باشم وگرنه به ۵۰ میرسه😭😭

به کدوم بعضی ها منکه ندیدم. دیدم بعضی ها کلا چاق میشن بعداز دوسه سال ولی باسن بزرگ بشه فقط نه

خب الان توی همین تاپیک گفتن اینجور شده😞

قد و وزنت چنده ؟یعنی الان باسن بزرگ داری ؟

چاق نیستم قدم ۱۷۵ وزنم۶۷..مشکل پایین تنه هست ...آره،شلوار رو همیشه باید ۴۶ اینا بگیرم با اینکه با کمرم کلی فاصله داره 😭مانتو ۴۰...۴۲ میگیرم

آهان پس کلا به ژن هست،من الان شلوارم ۴۴..۴۶ هست خدانکنه این ژن رو داشته باشم وگرنه به ۵۰ میرسه😭😭

همون ديگه به خصوص  ميگن ازدواج بهت خوش بگذره كه بيشتر هم چاق ميشي ، ولي ورزش رو بايد بذاري تو برنامه هات ديگه منم همين ورزش فعلا نگه داشته تو اين سايز والا مثل مامانم از پايين تنه حسابي تپلي ميشدم 

همون ديگه به خصوص ميگن ازدواج بهت خوش بگذره كه بيشتر هم چاق ميشي ، ولي ورزش رو بايد بذاري تو برنامه ...

پس باید ورزش کرد دیگه 🥺

مثلا در حد یک سایز بزرگتر میشه؟بخاطر هورمون هاست؟

عزیزم من یکی رو دیدم فلت کامل بود تخت تخت ازدواج کرد چنان پایین تنه ای ترکوند که اون بیب بیب هاش از بست بزرگ شده بودن حال افتاده پیداکرده بودن😐🤦‍♀️🤐