2777
2789
عزیزم من یکی رو دیدم فلت کامل بود تخت تخت ازدواج کرد چنان پایین تنه ای ترکوند که اون بیب بیب هاش از ...

😅😅ازدواج موهبت الهی بوده براش🙈

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

منم ۲۴سالمه ۱۷۳ قدمه ولی لاعرم خوشبحالت خوش اندام🥰

قربونت گلم❤️برو دکتر تغذیه برای چاقی چند کیلویی؟سایزت چجوره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چاق نیستم قدم ۱۷۵ وزنم۶۷..مشکل پایین تنه هست ...آره،شلوار رو همیشه باید ۴۶ اینا بگیرم با اینکه با کم ...

خب پس حدوداا مثل هميم منم ولي شلوار بايد ٤٠ بگيرم ، باز سني نداري دختر نگران نباش از الان ورزش رو داشته باش خودت رو ول نكن ، به قرل يكي از اين بلاگرا حرف خوبي ميزد مي گفت من هرجوري هست ورزش رو ميكنم بالا بياد پايين بره تو سفر و استراحت ورزشم رو رها نمي كنم چون بدنم تنها چيزيه كه تا آخر عمر با من ميمونه پس بايد حسابي ازش مراقبت كنم كه آخر عمري توان داشته باشهز

بله بله اقا راهی نیست مجرد هاهم بتونن اون قسمت هارو خودشون بزرگ کننانگاری دختر بچه ۱۰ سالم😐🤦‍♀️😕

😅باید براش تاپیک بزنیم ببینم راهی هست؟! 

خب پس حدوداا مثل هميم منم ولي شلوار بايد ٤٠ بگيرم ، باز سني نداري دختر نگران نباش از الان ورزش رو دا ...

اصلا اهل ورزش نیستم😥این سایز شلوار خیلی دردسره هرجا میرم بخرم طرف جا میخوره از سایزش😭

کلا بی اشتهام اگه هم بخوام چاق بشه از شکم چاق میشم که خیلی بدم میاد

بری دکتر خیلی خوبه و باشگاه تمرین و برنامه ای که میده جاهای خاصی حجم میگیرن مثلا میتونی بهش بگی فقط سینه و باسن 

چاق نیستم قدم ۱۷۵ وزنم۶۷..مشکل پایین تنه هست ...آره،شلوار رو همیشه باید ۴۶ اینا بگیرم با اینکه با کم ...

خب اگر میخوای سایز ۳۸ باشی باید وزنت ۵۸ کیلو باشه😐 

بعدم سایز کمر نشونه چاقی و لاغری نیست که ممکنه شما با همون سایز ۴۶ هم لاغر ب نظر بیایی منم ۱۷۰ هستم سایزم ۴۲ هست ک جذبه ولی ۴۴ و ۴۶ میخرم همه هم میگن لاغری یا خوبی...

مجردی ۳۸ بودم.

تازه فقط سایز شلوار نبست که ژنتیکشو داشته باشی بالا تنه هم قشنگ دوسایز قبل زایمان دو سایز بعد زایمان میاد روش ...

اصلا اهل ورزش نیستم😥این سایز شلوار خیلی دردسره هرجا میرم بخرم طرف جا میخوره از سایزش😭

خب وقتی جا میخوره یعنی چاق نیستی استخون بندی ات درشته 

اگر سایزت ۵۰ هم بشه بعد ازدواج تازه میشی تو پر... البته اگر حواست ب خورد و خوراکت باشع 

بعدم با این قد عالی حیفه ورزش نکنی ... از طرفی درزش نکنی غوز درمیاری چون قدت بلنده .. 

خب اگر میخوای سایز ۳۸ باشی باید وزنت ۵۸ کیلو باشه😐 بعدم سایز کمر نشونه چاقی و لاغری نیست که ممکنه ش ...

بالا تنه من برخلاف پایین تنه هیچ فرقی نکرده یعنی سایزم با ۶ سال پیش یکیه با اینکه حدود۱۰ کیلو این مدت اضافه کردم،بیشترش ژنتیکه،آره منم تاحالا کسی بهم نگفته چاق ولی خودم خیلی روش حساسم چون واقعا چاقه میشینم خیلی بزرگه 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️دوستامم که صمیمی تر بودن همیشه بهم میگن رو اعصابمه بدجور 

خب وقتی جا میخوره یعنی چاق نیستی استخون بندی ات درشته اگر سایزت ۵۰ هم بشه بعد ازدواج تازه میشی تو پر ...

😥😥واقعا باید به فکر ورزش باشم بالاتنه خیلی ظریفه ولی پایین تنه نه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️خداروشکر فعلا قوز نزدم ولی حرف تون کاملا درسته🙈