2777
2789
عنوان

خانوما با شوهری ک

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 60 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میدونم چاره چیه؟ باید چیکار کنم

دیگه تکلیف که روشنه 

بهش فرصت دادی دوباره تکرار کرده 

حداقل اگه جدا نمیشی خودتو ازش دریغ کن 

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
ممنون واقعامن خودم ۱۰ ماه رابطه نداشتم پارسال باهاش ضربه رو خودم خوردم

خب بخاطر خودت میگم اون میره با یکی دیگه میخوابه تو رو هم مریض میکنه این وسط 

💙💙ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2280107

بزار راحتت کنم عزیزم خیانت هیچ درمانی نداره کاملا ذاتیه و هیچوقت درست نمیشه سر همین مسئله من خودم نا ...

جدا نمیشه 

من ۴ سال پیش ک اولین بار فهمیدم گفتم نشد

جدیدا کتک میزنه جایی نمیزاره برم بدون اینکه بهش بگم

بگمم بیشتر وقتا پا میشه دنبالم میاد

دیگه به عنوان شوهر روی این موجود حساب نکن ، شما چقدر ساده هستی که چند بار خیانت دیدی و همچنان داری ب ...

مگه ول کرد؟ خودمم وابسته ام 

۱۰ ماه با زجر رابطه نداشتم نمیتونستم تحمل کنم باشه ولی هیچی

هیچ کاری نکن تو گوشیش نگرد اصلا..من خیلی جنگیدم سر این قضیه اخرین بار که گند زد دیدم انقد تپش قلب گرفتم داشتم میمردم دیگ عمرا دست نزدم ب گوشیش چون همه چی میشه جبران کرد اما سلامتی که از دست بره خیلی سخت برمیگرده الان دیگه خودمو خیلی بیشتر از زندگیم و شوهرم و همه چی دوس دارم….

یجوراییم تو حرفام فهموندم که یروزی اگ چیزی متوجه شم دیگ گریه نمیکنم غصه نمیخورم میرم بی سر صدا و میدونه این کارو میکنم تا حالا هزار بار دعوا کردیم ی بار از خونه نرفتم میدونه برم دیگ برگشتی نیس پس در نتیجه من تمام کارایی که از دستم میومد انجام دادم عذاب وجدانی ندارم..

خب بخاطر خودت میگم اون میره با یکی دیگه میخوابه تو رو هم مریض میکنه این وسط

نه میدونم فقط با یکیه 

اونم ادمی ک نیست ک با همه باشه نمیدونم چی تو این دیده 

یا این ولش نمیکنه 

چون منو هم با کتک نگه داشته