2777
2789
عنوان

خانوما با شوهری ک

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 60 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سروشش پاک کن یا براش رمز بزار ک فقط خودت بلد باشی بازش کنی اگه دعوات نکنه چون بازدیداشون رو مخته میگ ...

دعوا نمیکنه 

امشبم گفت پاک میکنه ولی میدونم میره

بهونه شم اینه میگه تو هم سایت میری 

اینجا رو میگه

من خودم تو گوشیم هیچی ندارم هیچی

به ذات نیست این نمیدونم چیکاره اگه ذات بود با چند نفر بود نکه چند سال با یکی خیانت میکنه بهم

خوب هرزه هست که با وجود زنش می‌ره با یکی دیگه 

صد در صد بی ذاته که اینجوری کرده دیگه بی ذاتی چیه 

مگه ول کرد؟ خودمم وابسته ام ۱۰ ماه با زجر رابطه نداشتم نمیتونستم تحمل کنم باشه ولی هیچی

اگه کتکت میزنه زنگ بزن به همسر ازاری 

یا هم ازش اوتو بگیر برو جدا شو دیگه مملکت قانون داره مگه دست خودشه نزاره جداشی 

اینارو امتحان کردم

منم شرایطم مشابهه 

الان شاغلم سر کار میرم شاید چند روزیه بارم باهاش حرف نزنم 

عوضش بیشتر به خودم میرسم با بچه هام میرم بیرون باشگاه میرم اصلا واسم مهم نیست به جای غصه خوردن زندگی خودمو دارم

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
هیچ کاری نکن تو گوشیش نگرد اصلا..من خیلی جنگیدم سر این قضیه اخرین بار که گند زد دیدم انقد تپش قلب گر ...

ما مثل شما نیستیم بخدا

من تو عمرم یبارم تو این ۱۰ سال گوشیشو نگاه نکردم چ تو دوران دوستی چه بعدش 

من از بازدیدا ناراحت میشم نمیتونم درک کنم من زنی نیستم ک با کسی چت کنم بعد اون بازدیدش با فلانی یکی باشه

اگه کتکت میزنه زنگ بزن به همسر ازاری یا هم ازش اوتو بگیر برو جدا شو دیگه مملکت قانون داره مگه دست خو ...

نمیزاره 

من خانواده هم ندارم 

خودشم میدونه کسی و ندارم 

خونه میزنه ب نامم ماشین میزنه هرچی بگم

ولی یک سروش با دعوا هم شده میره 

نمیتونم جداشم وابستم و کسی و ندارم دیگه چی و بزارم کنار تو این زندگی