2777
2789
عنوان

کیست مویی

| مشاهده متن کامل بحث + 8957 بازدید | 120 پست
بله ی ظرف چینی اصل اندازه ی نعلبکی پیدا کن.ببر این عطاری ها ک ادویه آسیاب میکنن .

چیکارمیکنه این چینی؟سرشو بازمیکنه و عفونتو میکشه بیرون؟کی بسته میشه دوباره؟کامل بسته میشه؟ببخشید من سوال زیادمیپرسم

دردم از یار است و درمان نیز هم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیکارمیکنه این چینی؟سرشو بازمیکنه و عفونتو میکشه بیرون؟کی بسته میشه دوباره؟کامل بسته میشه؟ببخشید من ...

چرک رو تخلیه میکنه کامل بعد هم بسته میشه.فقط چینی و خرما مخلوطش.دوروز بزاری روش تخلیه میکنه

من به تنگ آمده ام از همه چیز،بگذارید هواری بزنم...
چرک رو تخلیه میکنه کامل بعد هم بسته میشه.فقط چینی و خرما مخلوطش.دوروز بزاری روش تخلیه میکنه

چقد طول کشید برا خواهرتون که بسته شد 

یکی از اشناهای ما اینطوری شده بود از دود عنبرنسا استفاده کرد به مدت دوهفته  خیلی رازی بود

مرسی عزیزم بخاطر راهنماییت حتما میگیرم 

چیکارمیکنه این چینی؟سرشو بازمیکنه و عفونتو میکشه بیرون؟کی بسته میشه دوباره؟کامل بسته میشه؟ببخشید من ...

این کیست مویی چیه؟؟؟من یه برجسنگی زیر گوشت کمرمه کار زیاد کنم یا پریود باشم درد داره وقتی میشینمم سفت میشه درد داره 

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))
فک کنم همونه ... 

وایییییی دوتاست بیشتر شبیه لیپیوم یا چربیه زیر دست لیز میخوره نزدیک نخاعمه

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))
نه نکردم.بخدا اگه مو ببینی رو بدنم.یه کرکای ریزو زرد دارم فقط

ععععع ... پس این چ مرضیه اخه ... میگن بخاطر موئه ولی بنظر من بخاطر پرخوری و زیاد نشستنه ... تو طب سنتی میگن بخاطر ته نشین شدن رسوبات بدنه

شما الان نشستنی درد داری؟

من اولاش قبل از عمل وقتی مینشستم درد داشتم ولی وقتی سرباز کرد نه دردنداشتم.بعدازعمل هم اصلا دردنداشتم.ولی یه ساله هروقت مسیرطولانی توماشینم کمی سربازمیکنه درحد خراش و چرک میاد وخیلییی کم درد

چرا نمیری دکتر معاینه بشی؟؟

کلی کار دارم فعلا وقت ندارم چه دکتری باید برم؟

فکرشهر: بنگو(اسفرزه) گیاهی دارویی‌ست که در اغلب مناطق استان بوشهر در اواخر زمستان و اوایل بهار می‌روید. از خیسانده گل این گیاه در طب سنتی بوشهر برای ضدعفونی کردن دمل‌ها و زخم‌های چرکین استفاده می‌شود. همچنین شربت آن برای ناراحتی‌های گوارشی، دل درد و ضد اسهال استفاده می‌شود.