خانما من قبلا حدود4سال پیش عمل کردم.بسته شدکامل ولی بعضی وقتاکه فشاربهش میادبازمیشه مثل یه بریدگی کوچیک. الان چندروزه ازش خیلی کم چرک خارج میشه .حوصله دکتروعمل دوباره واقعا ندارم.کی از پمادسیاه استفاده کرده؟
چیکارمیکنه این چینی؟سرشو بازمیکنه و عفونتو میکشه بیرون؟کی بسته میشه دوباره؟کامل بسته میشه؟ببخشید من ...
این کیست مویی چیه؟؟؟من یه برجسنگی زیر گوشت کمرمه کار زیاد کنم یا پریود باشم درد داره وقتی میشینمم سفت میشه درد داره
در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))
وایییییی دوتاست بیشتر شبیه لیپیوم یا چربیه زیر دست لیز میخوره نزدیک نخاعمه
در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))
من اولاش قبل از عمل وقتی مینشستم درد داشتم ولی وقتی سرباز کرد نه دردنداشتم.بعدازعمل هم اصلا دردنداشتم.ولی یه ساله هروقت مسیرطولانی توماشینم کمی سربازمیکنه درحد خراش و چرک میاد وخیلییی کم درد
فکرشهر: بنگو(اسفرزه) گیاهی داروییست که در اغلب مناطق استان بوشهر در اواخر زمستان و اوایل بهار میروید. از خیسانده گل این گیاه در طب سنتی بوشهر برای ضدعفونی کردن دملها و زخمهای چرکین استفاده میشود. همچنین شربت آن برای ناراحتیهای گوارشی، دل درد و ضد اسهال استفاده میشود.