2777
2789
چی بگم والا . انشالا که مزاح کرده😄

مزاح رو که فعککک نکنم بابام پیش اومده شوخی شوخی حرفاش برسونه خدا به داد دوماد آینده اش برسه

لر بختیاری دودر زاگرس ریشه دار در دل خاک سواره برنو به دست میگه که چشمات کباب بود منم لر بی دفاع 💙🏆💙🏆💙🏆💙🏆 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که حتی خورشید هم جلوش کم میاره بردش مایه خوشحالی افتخار باخت هیچ اهمیتی نداره مهم این من جون میدم برای این تیم🐳 ایران بانو میبینی وضعیت فرزندانت رو جون دادن اما کسی صداشون نشنید سپهر بابا💙😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی داره به پسره. اگه از این کار درستا باشه که خودش روی پای خودش باشه مهریه قبول نمیکنه یا در حد 1 تا 5 سکه. از این اسکولای عاشق پیشه باشه یا ایناییکه بابا جونشون خرجشونو میده میره بالا. هر چی پسره اسکول تر باشه مهریه بالاتر میره

بستگی داره به پسره. اگه از این کار درستا باشه که خودش روی پای خودش باشه مهریه قبول نمیکنه یا در حد 1 ...

دخترم هرچی اسکول تر جهاز بیشتر 

اگ مهریه نباشه جهازم نیس ✅

. خلق . نشدیم که . خلق . و راضی کنیم .                                                                                 دست دو نفر✨.                   ‌.                                        قد من نیستی با قد بلند به ،قران😉
دقیقا

بشین تا دختره جهاز بیاره با مهریه ۱۴🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

. خلق . نشدیم که . خلق . و راضی کنیم .                                                                                 دست دو نفر✨.                   ‌.                                        قد من نیستی با قد بلند به ،قران😉
میاره . چهارده تا هم زیاده .

ت برو ببین میاره یا نه🤣🤣🤣🤣

عمو دیگ قانون جهازم دخترامیگن قبول نمیکنیم

مهریه نباشه جهاز باشه ؟🤣🤣🤣🤣بیا گذاشتن دخترا براتون👍🏻🤣

حرفت منطقیه و قبول دارم

افرین عمو ت دنیا خیالیت غرق نشو بردپیت نیسی ک

حرفت منطقیه و قبول دارم

ول کن سر خودتو درد نیار. من یه مدت تو این سایت فعالیت داشتم یه چیزایی میگن تازه آدم میفهمه چرا شیش ماه نشده سر از پله های دادگاه در میارن.

خونه ننه باباهاشون نون و ماست گیرشو نمیاد کوفت کنن اینجا از مهریه های میلیادری و خونه و ملک و این چیزا میگن.

دو دستی بچسب به خانواده خودت اگه مورد ازدواج پیش اومد با ۵ تا سکه عندالستطاعه به فکر ازدواج بیوفت غیر این خودتو الاف این جماعت نکن.

هیچ دختری تو این دنیا ازرش اینو نداره به خوای خودتو تو دردسر بندازی این از من به تو نصیحت.

اوناییکه زناشون خوبن از ازدواج پشیمونن دیگه وای به حال اینکه گیر این عتیقه ها بیوفتی.