2777
2789
بیا تو دم در بده

منتظر تعلیق این یکی باش 

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

خواهش میکنم، نیازه مسیر خروجم آدرس بدم؟

دیگه فکر نکنم از مدیرای این سایت باشی. برای تعیین تکلیف کسی که بره یا نره من یچیز گذاشتم خوشت نمیاد نظره نده کلت گذاشتم رو سرت بیایی برام شعر بنویسی ؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا تعلیق میشن؟ یک کاربر بود که من حرف زدم نی نی یار منو تعلیق کردن فقط انگار

دنبال زن بود نکبت براش نی نی یار تگ کردم نی نی یار لایکم کرد تاپیکش هم ترکید الانم وقتی گفت چقد پیگیری فهمیدم خودشه😂

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

واست خیلی متاسفم مریض اجتماعی

میدونستی مریض یه بی ناموسی مثل توعه که پیشنهاد دوستی به بقیه میده؟

بگیر قفل کن دنبال دردسریا

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

دیگه فکر نکنم از مدیرای این سایت باشی. برای تعیین تکلیف کسی که بره یا نره من یچیز گذاشتم خوشت نمیاد ...

چقدم پررویی تو

راس راس اومدی تو سایت زنونه دو قورت و نیمه تم باقیه؟ نه مدیرم نه شاعر فقط بلدم جای درست و غلط رو تشخیص بدم که متاسفانه این توانایی از شما سلب شده.

همینم مونده با همسال شماها وارد بحث شم ،دیگه م ریپ نزن به من

فهمیدم کی هستیهمین چند دقیقه پیش واست نی نی یار تگ کردم تعلیق شدیحقت بود نوش جونت😍

اوووووفی خوب شد 👌🏻

اینم تعلیق کنید 

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

چرا همه مردا اینجا دنبال زنن

مریضن شاید یک درصدشون بدون همچین هدفی عضو شده باشن

بی ناموس بابات ک س ک ش مگه امدم به مادرت درخواست دادم سیکتیر

@niniyar‍ رسیدگی کنید فحاشی میکنه