|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE
دیگه فکر نکنم از مدیرای این سایت باشی. برای تعیین تکلیف کسی که بره یا نره من یچیز گذاشتم خوشت نمیاد نظره نده کلت گذاشتم رو سرت بیایی برام شعر بنویسی ؟؟
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
واقعا تعلیق میشن؟ یک کاربر بود که من حرف زدم نی نی یار منو تعلیق کردن فقط انگار
دنبال زن بود نکبت براش نی نی یار تگ کردم نی نی یار لایکم کرد تاپیکش هم ترکید الانم وقتی گفت چقد پیگیری فهمیدم خودشه😂
|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE
میدونستی مریض یه بی ناموسی مثل توعه که پیشنهاد دوستی به بقیه میده؟
{یاری مثل مه }من هیچوقت اولویت دوم کسی نمیشم!من حتی بچه دوم مادرم نیستم- 🩶🤌🏿ص۱۷`-"هرکس بخواهد میماند تقلاچرا؟! cdn.imgurl.ir/uploads/m273137_Nostalgia7.mp3 ولی این ریمیکس>>>> اقایون هول درخواست ندییییین
فهمیدم کی هستیهمین چند دقیقه پیش واست نی نی یار تگ کردم تعلیق شدیحقت بود نوش جونت😍
اوووووفی خوب شد 👌🏻
اینم تعلیق کنید
لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️. «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️🔥
مریضن شاید یک درصدشون بدون همچین هدفی عضو شده باشن