2777
2789
عنوان

🤣💃😁

| مشاهده متن کامل بحث + 12427 بازدید | 1305 پست
ابرو کمون ریحانای مهربون ریحان

اسم دخترم که قرار بو د این روزا تولد سع سالگیش باشه. ریحانه بود...یکم.فقط یکم مونده بود.برسه به این دنیا.اما تو هشت ماهگی قبل دنیا اومدنش از من و این دنیا دل کند.😢. . 

« تا اطلاع ثانوی کاربری خاموش میشه حلال کنید بچه ها & 💅🚶💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گوگوشبه این زودی نگو دیره،به این زودی نگو بدرود

🥺❤️

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)              کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

اهان مخفف sister اگه اشتباه نکنم😅😅از دست اين دهه هشتادیا

😁😁😉

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)              کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

هه دوباررررر😂😂

😂😂😂

قد و بالای تو رعنا رو بنازمتو گل باغ تمنا و بنازمتو که با عشوه گری از همه دل میبری منو شیدا میکنیچرا ...

💃🏻💃🏻😁😁

اگه حال مو بده اصلن جهنماین که یار دیگری داری اینم جهنم 🎵🎶🎵🎶

☺️😘

نمیدونم جدیدا چه مرضی گرفتم ۲۴ ساعته تو ذهنم این پلی میشه شومی لای لای لای لای .... شومی لای لای لای ...

با اختلاف زیباترین آهنگ 😏😏😏

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
ندیدی میان میگن اون چرچیلم و ملکه کل سایت رو اذیت میکنبعد زورشون به شما نمیرسه سر ما خالی میکننبعد م ...

چری و ملک که به کسی کار ندارن واااااای چقد اینا سوختن🤣

چیزی نگین 

اینا میدونن به ما چیزی بگن مردهاشونو از تو قبر میکشیم بیرون جلو چششون آره میکنیم🤣

شمام انقد بقیه رو اذیت نکنین دیوثا🤣

@ملکه455_‍ 

@چرچیلم‍ 

یه‌ ومپایر با روح‌ بچه‌گربه...🧛🏻‍♀️🐈‍⬛                                                      https://daigo.ir/secret/7228025515

چری و ملک که به کسی کار ندارن واااااای چقد اینا سوختن🤣چیزی نگین اینا میدونن به ما چیزی بگن مردهاشون ...

بخدا هروز ناشناس ما شده فحش🥲

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

چری و ملک که به کسی کار ندارن واااااای چقد اینا سوختن🤣چیزی نگین اینا میدونن به ما چیزی بگن مردهاشون ...

راستی گیلاس رو دادم رفت...

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم