2777
2789
به من بود و راضي ميشد بچه رو از ميون بر ميداشتم و جدا ميشدم ولي الان ٥ ماهمه و تا زمان زايمان بايد ص ...

نا خواسته باردار شدین؟

تو یه من احترام میزاری منم به تو احترام میزارم،چون میخوام یکی مثل تو باشم.تو به من توهین میکنی،من به تو توهین نمیکنم چون نمیخوام یکی مثل تو باشم.در اصل نقطه پرگار من هستم،پس به خاطر تو خودمو زیر سوال نمیبرم.(دکتر الهی قمشه ای)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا منم همینطورم فقط زمان میتونه مشکلو حل کنه  الان چند وقته باهاش قهری ؟

من هی میرم منت کشی تو عقدیم . خانوادش شهرستانن تنهاس . هرچی میگفتم بیا دنبالم حاضر نشد بیاد من دیوونه این همه راهو با مترو رفتم با وسایلم بعد میکه چرا اومدی بودن نبودنت فرقی نداره نمیخوامت تو مردی برام ایشالا خوشبخت شی دارم اتیش میگیرم بخدا هیچکس حالم نمیفهمه میترسم برم تو جمع همش کارم شده گریه مشکلاتمون شش ماهه . خیلی تصمیم گرفتیم جداشیم ولی باز منتشو کشیدم و کوتاه اومدم بخاطر علاقم ولی میبینم روز به روز بدتر میشه بامن

تنها امید زندگیمی🧸
نا خواسته باردار شدین؟

دقيقا بخاطر كيستي كه داشتم فكر ميكردم تا جراحي نكنم باردار نميشم 

دكترم همين بهم گفته بود ولي به خودم اومدم فهميدم ٢ ماهمه و بعدش اين مشكلات كه بيشتر شد 

منم اوایل حالم خیلی بد بود الانم هی میرم تو گوشی ببینم پیام داده یا نه  اما دریغ از یه پیام&nb ...

منم نمدونم مردا دلشون از سنگه چرا انقد ما زنا احساساتی هستیم هنوز یاد خاطرات میفتم گریه میکنم 

تنها امید زندگیمی🧸
من هی میرم منت کشی تو عقدیم . خانوادش شهرستانن تنهاس . هرچی میگفتم بیا دنبالم حاضر نشد بیاد من دیوون ...

میفهممت شوهر منم تو عقد اینطور بود 

کافیه چند ماه اصلا بهش پیام ندی و کم محلی کنی مطمئنم خودش میاد سمتت 

میفهممت شوهر منم تو عقد اینطور بود  کافیه چند ماه اصلا بهش پیام ندی و کم محلی کنی مطمئنم خودش ...

خیلی خانواده دوسته به من اهمیت نمیده مطمئنم درست نمیشه 

تنها امید زندگیمی🧸
ب نظرم بیشتر بهش محبت کن  ب حرفش گوش کن و ازش تعریف کن جذبت میشه

عزيزم كردم بخاطرش كارم ترك كردم ولي بخاطر شرايط بارداري خيلي بهم ريختم و خانواده اش از اين موضوع حسابي سو استفاده كردن 

و يه جورايي بوردنش يكماهه كه هيچ خبري ازش ندارم حتي نميگن بارداره يه خيري ازش بگيريم خيلي دلم شكسته خيلي واقعا اگه به اميد اين بچه نبود يه لحظه صبر نميكردم 

الان دلم براي بچه ميسوزه كه جون داره حس ميكنه ميفهمه ولي ادم بزرگاش هيچي نميفهمن هيچي