2777
2789
طلاق راه حل نيست تازه شروع مشكلاته وگرنه منم از خدامه جدا بشم خيلي دلم ميخواد بچزونمش يكم مدركشم دار ...

کی اینو گفته؟

طلاق پایان همه ی مشکلاته. ته مشکلت دلتنگیه

آن کس که نداند و نخواهد که بداند                      حیف است چنین کره خری زنده بماند 😒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا بچه ننه و بددهن و زورگو و بیشعور عین باباش هرچی اون بیشرف ریخت این جمع کرده کثافتا اونوقت برای ...

من یه چی میگم تو باور نمیکنی 

یه بچه ننه ایه ک هنوز چیزی میخره ب ننش میگه 

تمام گزارشا مو ب مو ب ننش میگه 

هر شبم ننش خونه ماس 

ب خدا از بی مسئولیت بودن و تنبل بودن و بیکار بودنش خستم 

دلمو ب چیش خوش کنم 

شما میخواین تا اخر تحمل کنین؟بخاطر بچه

به من بود و راضي ميشد بچه رو از ميون بر ميداشتم و جدا ميشدم ولي الان ٥ ماهمه و تا زمان زايمان بايد صبر كنم بعدش مهر بچه ميفته تو دلم اين زندگي رو بايد بتونم از چنگ خانواده اون در بيارم تا بتونم زندگي كنم وگرنه من با همسرم مشكلي ندارم ولي خانواده اش اين وسط دارن اذيت ميكنن اينم ضعف داره در مقابل خانواده اش نه نميتونه بگه فقط دعا ميكنم بتونم نجات بدم زندگيم رو

شما راه حلی دارین برا اینکه ازش بدم بیاد؟یا بتونم فراموش کنم شوهرمو؟ نمدونم چرا همش گریه میکنم سخته برام دل کندن یاد خاطراتم میفتم . خداکنه هیچ ادمی به این وضع نیفته خیلی خیلی مشکله.دوباره ادم سابق بشی

تنها امید زندگیمی🧸
شرایط هر نفر فرق داره ولی بنظرم اگن موقعیتشو دارید و میتونید از طلاق نترسین خودتون زندگیتونو بسازین ...

از جدايي نميترسم از بچه ام الان فقط ميترسم همين ولي بعد جدايي خيلي مسايل با دوران مجردي فرق داره همه اينها رو بايد پذيرفت از جمله حساسيت خانواده كه بيشتر ميشه خود به خود

اینو قبول دارم خیلی دلتنگی اذیت میکنه انگار یه بغضی تو گلومه 

دقییییقا همش کارم شده گریه ولی اون عین خیالش نیس خیلی دیووونم ک هنوز دوسش دارم 

تنها امید زندگیمی🧸