2777
2789
شوهر من بی مسئولیت و تنبل و بچه ننه و لوسه  و مردسالار و زورگو

دقیقا بچه ننه و بددهن و زورگو و بیشعور عین باباش هرچی اون بیشرف ریخت این جمع کرده کثافتا اونوقت برای دخترش گفته از قوم خودشون قبول نکنن الهی که خدا دقیقا با اخلاقیات خودشون سرشون بیاره که منو بدبخت کردن

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم قراره طلاق بگیرم ولی زمانش معلوم نیس چون مرده شورشو ببرن پول نداره باید وام بگیره تا مهریه مو بده 

منم خونه رو ترک نمیکنم تا مهرمو با حضانت پسرمو نده 

الانم هیچ کلامی بینمون رد وبدل نمیشه مثل یه غریبه.جامون هم که جداست 

شبام که تا ۳ و ۴ سرش تو گوشی و دستش تو آلتش

الهی با طلاق بیوه نشم با مرگش بیوه شم الهس امین 

با یک انتخاب درست که بدونی باهاش میشه خوشبخت شد میشه جدا شد

بله ولي انتخاب بايد خيلي هوشيارانه باشه و بايد حداقل ٦ ماه از رابطه قبليت گذشته باشه كه بتوني درست تصميم بگيري

خوب تو عقد هستي فرق داره قضيه بله ميتوني با ديد بازتر انتخاب بهتري داشته باشي ولي اين بدون ادما تو ز ...

وای راس میگین خداروشکر ک الان فهمیدم مامانم میگف تحمل کن بچه دار شی بری خونه خودت درست میشه ولی عاقلانه تصمیم بگیری واقعا نمیشه تازه اونجا مشکلات خیلی بیشتر و سخت تره عمرا نمیشه جدا شد

تنها امید زندگیمی🧸
بله ولي انتخاب بايد خيلي هوشيارانه باشه و بايد حداقل ٦ ماه از رابطه قبليت گذشته باشه كه بتوني درست ت ...

شما میخواین تا اخر تحمل کنین؟بخاطر بچه

تنها امید زندگیمی🧸
وای راس میگین خداروشکر ک الان فهمیدم مامانم میگف تحمل کن بچه دار شی بری خونه خودت درست میشه ولی عاقل ...

نه بچه راه حل نيست خودش تازه يه مشكله 

من يكماهه خونه پدرم هستم اين واسه من مشكله واسه اون كه الان دنبال عشق و حالشه كه مشكلي نيست هر شب غصه اين بچه رو ميخورم 

كاشكي منم يكسال نامزد ميموندم ميشناختمش خودش و خانواده اش رو 

نه الان بهترين فرصت براي شماست كه تصميم درست بگيريد