2777
2789
کاش از اول ک میان خاستگاری اینو بگن مارو بدبخت میکنن فقط 

واقعا خدا لعنتشون کنه

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شعار نميدم خودم هم دوست دارم جدا شم ولي فكر اين كنيد در صد اشتباه تو انتخاب دوم خيلي بيشتره من خو ...

اره خب با بچه سخته . من تو عقدم خانوادم هستن خداروشکر . میدونم موقعیت های بهتری هست حتما هنوز خیلی فرصت دارم زندگی مو بسازم 

تنها امید زندگیمی🧸
این عوضی هم اول خانوادشن چه خانواده مزخرف داغونی هم داره خدا میدونه روی پنجره ها گونی و کیسه میکشه ک ...

شوهر منم ب خاطر اینکه بهش گفتم باز مادرت چیزی گفته رفتی تو خودت  کتکم زد 

منم قهر کردم رفتم پزشکی قانونی مجبورش کردم بیاد اونجا تعهد بده 

حالا هم ۱۲ روزه خونه بابامم 

چرا وظیفش بده

اگه برگردیم عقب هیچ وقت ازدواج نمیکنم خیلی اشتباه کردم تو سن کم. حیف .از این به بعد میخوام خودم زندگی مو بسازم تا اخر عمرمم ازدواج نمیکنم. شما میخوای ازدواج کنی بعدش؟

تنها امید زندگیمی🧸
😅😅😅😅.تو کدوم شهری؟

تهران خراب شده😔

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫
اره خب با بچه سخته . من تو عقدم خانوادم هستن خداروشکر . میدونم موقعیت های بهتری هست حتما هنوز خیلی ف ...

خوب تو عقد هستي فرق داره قضيه بله ميتوني با ديد بازتر انتخاب بهتري داشته باشي ولي اين بدون ادما تو زير سقف با دوران عقد خيلي متفاوت هستن به قول دكتر هلاكويي ٢٠٪؜ از ايني كه الان ميبيني بدتر ميشه ببين ميتوني زندگي كني 

و حتي روزه عروسي هم فهميدي انتخابت اشتباهه برگرد 

ولي من متاسفانه با يه بچه توي شكم ام نميتونم 😔😔😔