2777
2789
مادرپدرم دق میکنن تازگی دوتا طلاق داشتیم تو فامیل 😔😔

من تا به امروز فکر میکردم بابام پشتم نیس امروز دلم قرص شد بابام حمایتم کرد میخواس بره پیش شوهرم . من فقط نمدونم چرا هنوز دوسش دارم چطور این حسو از خودم دور کنم؟خیلی پسم زده از خودم بدم میاد ک چرا هی منتشو میکشم 

تنها امید زندگیمی🧸
اگه یکبار کرده که خودت غصه نده

نه بار اول دومش نیست😔😔

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی مسائل بود مثل خیانت.من مشهدم.شما کجا؟

منم مشهد . احساس میکنم هیچ کس درکم نمیکنه من مشکلم با شوهرم سر همه چیزه مهم تر از همه منو فدای خانوادش میکنه اول اونا هستن اگر وقت اضافه بیاره من هستم هزار بارم پسم زده . خیلی بی رحمه

تنها امید زندگیمی🧸
منم مشهد . احساس میکنم هیچ کس درکم نمیکنه من مشکلم با شوهرم سر همه چیزه مهم تر از همه منو فدای خانوا ...

این عوضی هم اول خانوادشن چه خانواده مزخرف داغونی هم داره خدا میدونه روی پنجره ها گونی و کیسه میکشه کسی نبینتشون

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫
این عوضی هم اول خانوادشن چه خانواده مزخرف داغونی هم داره خدا میدونه روی پنجره ها گونی و کیسه میکشه ک ...

کاش از اول ک میان خاستگاری اینو بگن مارو بدبخت میکنن فقط 

تنها امید زندگیمی🧸
بعضی وقتا طلاق درسته وقتی داری نابود میشی چرا نباید به خودت فرصت دوباره بدی؟بخاطر یه اسم تو شناسنامه ...

من شعار نميدم خودم هم دوست دارم جدا شم ولي فكر اين كنيد در صد اشتباه تو انتخاب دوم خيلي بيشتره من خودم هم اگه بچه در ميون نبود جدا ميشدم شوهرم نه معتاده نه زن بازه نه خرجي ندست 

فقط و فقط بچه نه نه و لجباز و دهن بينه بدترين ويژگي هايي كه ميتونه يه مرد داشته باشه 

ولي دست نگه داشتم خود منم با اينكه دختر خيلي موفقي بودم قبل ازدواج و هنوزم ميتونم باشم گليم خودم از اب ميكشم بيرون ولي جدايي و طلاق خيلي سخته و سنگين عواقبش