2777
2789
عنوان

ویژگی های خوب و بد همسرتون چیه✅

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 42 پست

همسرم خیلی صادق هست 

خوش هیکل 

وضع مالی خوب 

دست و دلباز 

رفیق باز نیست 

منفی 

زود جوش و عصبی و بددهن 

وابسته به خانوادش 

مدیریت اقتصادی صفر 

استرسی 

وسواس 

دهن لق 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ویژگی خوب: خانواده دوسته،رفیق نداره،زودگذر و بخشندست،دست و دلبازه،منطقیه،چشم و دل پاکهویژگی بد:پر حر ...

اکثرا این مشکل زود قهر کردن را دارن واقعا چرا😂😂😂😂😂😂

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
من همسرم ویژگی های خوب که خیلی دارهولی یه ویژگی خیلی خیلی خیلی بد که داره اینه که جای وسایل منو عوض ...

چرا کتاب خوندن که خیلی خوبه همسرت فرهیخته تر میشه خوشحال باش بجای خواب زیاد به فکر مطالعس

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
چرا کتاب خوندن که خیلی خوبه همسرت فرهیخته تر میشه خوشحال باش بجای خواب زیاد به فکر مطالعس

دیگه میخواست فرهیخته بشه تا الان شده بود منم خودم یه زمانی در این کارا بودم ولی نه اینکه تو کل ۲۴ ساعت سرت تو کتاب باشه

اکثرا این مشکل زود قهر کردن را دارن واقعا چرا😂😂😂😂😂😂

اتفاقا اصلا قهر نمیکنه😐

منظورم از لوس بودن اینه که زود رنجه و زود ناراحت میشه ولی توی این ۱۷ سال ۵ دقیقه هم قهر نکرده چون شخصیت وابسته ای داره معمولا اگه تقصیر من باشه اون میاد نازکشی و عذر خواهی😂😂😂

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
نه من زود قهر میکنم ، کمی عصبیم ، موودیم

پس چطور انتظار دارین طرف مقابل کامل کامل کامل باشه 

کلا نصیحت که نه ولی یه تجربه رو بهت بگم مرد کامل کامل وجود نداره 

اصلا انسانی که همه همه چیش کامل باشه نیست مهم اینه ازدواج کردین بخاطر هم دیگه بعضی رفتارارو کمتر کنین 

از نظر مالی و فرهنگی خیلی خوبه

خوشتیپه حامی و عاشق تره 

ویژگی منفی 

کمالگراس و بیش از حد خودش رو خسته میکنه و کار میکنه

مهندس نفت ادایی 💅🏻 ، بالاخره رسیدم به کشور رویای بچگیام 💍