بنویسین شاید آموزنده بود برای اقایون سایت بجای خوندن تاپیک های زایمان
اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
ویژگی خوب: خانواده دوسته،رفیق نداره،زودگذر و بخشندست،دست و دلبازه،منطقیه،چشم و دل پاکهویژگی بد:پر حر ...
اکثرا این مشکل زود قهر کردن را دارن واقعا چرا😂😂😂😂😂😂
اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
من همسرم ویژگی های خوب که خیلی دارهولی یه ویژگی خیلی خیلی خیلی بد که داره اینه که جای وسایل منو عوض ...
چرا کتاب خوندن که خیلی خوبه همسرت فرهیخته تر میشه خوشحال باش بجای خواب زیاد به فکر مطالعس
اکثرا این مشکل زود قهر کردن را دارن واقعا چرا😂😂😂😂😂😂
اتفاقا اصلا قهر نمیکنه😐
منظورم از لوس بودن اینه که زود رنجه و زود ناراحت میشه ولی توی این ۱۷ سال ۵ دقیقه هم قهر نکرده چون شخصیت وابسته ای داره معمولا اگه تقصیر من باشه اون میاد نازکشی و عذر خواهی😂😂😂
یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون
پس چطور انتظار دارین طرف مقابل کامل کامل کامل باشه
کلا نصیحت که نه ولی یه تجربه رو بهت بگم مرد کامل کامل وجود نداره
اصلا انسانی که همه همه چیش کامل باشه نیست مهم اینه ازدواج کردین بخاطر هم دیگه بعضی رفتارارو کمتر کنین