2777
2789
عنوان

ویژگی های خوب و بد همسرتون چیه✅

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 42 پست

مهربون دست و دلباز همیشه خیلی آروم چیزی به نام عصبانیت انگار در وجودش نیست 

تنها چیزی که عصبیم میکنه اینه بیش از حد وسواس البته به من آسیبی نمیزنه ولی منم داره به اون نقطه میرسونه

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خصوصیات خوبشون  زیاده ،با محبت ،حامی ،اولویت زندگیشم ،اهل نماز اول وقت ،تا حالا ندیدم غیبت کنه یا بد کسی رو بخواد ،سر سوزن حسادت و بخل نداره 

بدی هایی هم دارن که تو سایت عمومی مطرح نمیکنم 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
خبلی خیلی خوبه پولداره قدش ۱۹۰ وزنش عالی پزشک متخصصتک پسر خانواده عالی با اصالت و.....ویژگی بدش هم ا ...

هنوز خلق نشده😂

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

من مجردم اما بنظرم نمیتونم بدی ی مرد رو تحمل کنم و باید کامل باشه چون با اکس هام کات کردم بخاطر اشتب ...

خودتون چطور واقعا ادم کاملی هستین؟

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...

ویژگی خوب: خانواده دوسته،رفیق نداره،زودگذر و بخشندست،دست و دلبازه،منطقیه،چشم و دل پاکهویژگی بد:پر حرفه(از سرکار میاد تمام روزشو با جزئیات تعریف میکنه جوری که من همکاراشو ندیدم ولی همشونو میشناسم)لوسه و اخلاق زنونه داره،جون شیرین و حساسه و کوچیکتریم مریضی رو بزرگنمایی میکنه،زیادی گرمه،آویزونه همش 

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      

من همسرم ویژگی های خوب که خیلی داره

ولی یه ویژگی خیلی خیلی خیلی بد که داره اینه که جای وسایل منو عوض میکنه البته نه اینکه به قصد بد به قصد مرتب کردن کل وسایلمو جا به جا میکنه

یه چیزی هم که خیلی خیلی بدم میاد از این کارش اینه که شبا من خوابم اون بیداره داره کتاب میخونه میره خیلی رو مخم

خیلی مسئولیت پذیر و کاری و مهربون اخلاق بدش اینه که عین دخترا قهر میکنه الانم ۳روزه قهره

خدا صبر بده خواهر♥️♥️♥️♥️♥️

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...