2777
2789
عنوان

این لباسه قشنگه 🥲عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2404 بازدید | 154 پست
مدلای دیگه نداشت ؟ واسه منم یقش این مدلیه و اینجوریه آستینش کوتاه و پفیه و خودشم کوتاهه با همچی میشه ...

ن حراج بود همین فقط مونده بود توی ویترین چشمم گرفت 😑دوسش دارم فقط نمیدونم با چی بپوشمش

تو دنیای مربع ها من یه مستطیلم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚 دایی گا بود و ما حلال زاده💔 قسم به خون یاران ایستاده ایم تا پایان 🖤

وای اقا من جنبه ندارم 😭😂❤عشق منی مرسیتوی صورتم گونه زیاد دارم برعکس هیکلم ک استخونیه ولی صورتم پره ...

اره برام بفرست

یه ذره صورتت معلومه خیلی ماشاءالله خوشگله 

چاق نشیا

چشاتم خوشگله

قدر خودتو بدون

🌺إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصَّابِرِين🌺

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمیخاد معدتو بزرگ کنی درست بخور خودت کم کم ۵۳ میشیمواظب باشقدت چقدره

اخه کالری مصرفیم باید بیشتر از حد نیازم باشه مثلا نیاز من ۱۹۰۰ تاس روزانه پس باید بالای ۱۹۰۰ بخورم ک وزن بگیرم یعنی همون پر خوری.اگر همون ۱۹۰۰ کالری بخورم وزنم ثابت میمونه

قدم ۱۶۲

تو دنیای مربع ها من یه مستطیلم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚 دایی گا بود و ما حلال زاده💔 قسم به خون یاران ایستاده ایم تا پایان 🖤

اخه کالری مصرفیم باید بیشتر از حد نیازم باشه مثلا نیاز من ۱۹۰۰ تاس روزانه پس باید بالای ۱۹۰۰ بخورم ک ...

منم ۱۶۲ هستم

تو در طی عمرت کم کم چاق میشی پس نمیخاد زیاد به فکر چاقی باشی

من جای تو باشم الان میرم شیرینی خامه ای میخورم وااااای

دلم میخاد ولی چاقم

اره برام بفرستیه ذره صورتت معلومه خیلی ماشاءالله خوشگله چاق نشیاچشاتم خوشگلهقدر خودتو بدون

گذاشتم عکسمو آنلاین بمون تا تایید شه🥲

@niniyar‍  سلام میشه عکسمو تایید کنین لطفا؟ 

منم ۱۶۲ هستمتو در طی عمرت کم کم چاق میشی پس نمیخاد زیاد به فکر چاقی باشیمن جای تو باشم الان میرم شیر ...

کربوهیدراته همش ب درد نمیخوره ک😭😂ولی خب خدایی قبول دارم خوشمزس😁

کربوهیدراته همش ب درد نمیخوره ک😭😂ولی خب خدایی قبول دارم خوشمزس😁

😂😂😂😂اگه فکر میکردی که به درد میخوره تا الان عین ما نهنگ شده بودی😂😂😂😜😜😜😜

دور از جون😂من قبل رژیم کلا ببخشید چس غذا بودم😂

منم خیلی چاقم تو رژیمم از بس کم میخورم عصابم بهم ریخته ب زور جلو خودم گرفتم😔😔😔😔

برای رفع مشکلم دعا کنید ...خیلی گرفتارم

چ قدر قشنگی عین فرشته ها میمونی

چ صورت پر و قشنگی داری دختر

چه چشمای ماشاءالله قشنگی داری

اندامت هم که بیسته 

احتمالا اون وقت لاغر تر بودی الان که دیگه بیست بیست شدی

آبجی جون اندازه بخوربا لذت بخورببین کی گفتم بهتچن سالته

چشم😁 عکسم اومدا اول حدس بزن سنمو بعد میگم😂

چ قدر قشنگی عین فرشته ها میمونیچ صورت پر و قشنگی داری دخترچه چشمای ماشاءالله قشنگی داریاندامت هم که ...

وای عشق منی🥲اره اینجا ۴۲ کیلو بودم صورت و بدنم پر تر شده

چرا پس کراشم نمیاد جلو پیشنهاد بده نکنه الکی تعریف میکنید شماها😂😭😭

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز