2777
2789
عنوان

این لباسه قشنگه 🥲عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2404 بازدید | 154 پست
بهت میاد خوبه فقط باید با یه شلوار خوشگل استایل کنی و اکسسوری

چه مدل شلوار؟ 

تو دنیای مربع ها من یه مستطیلم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚 دایی گا بود و ما حلال زاده💔 قسم به خون یاران ایستاده ایم تا پایان 🖤

خوشگله بهت میاد یه شلوار سفید یا مشکی پارچه ای

سفید اسکینی داره بگ مشکی کدوم بهتره؟ 

تو دنیای مربع ها من یه مستطیلم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚 دایی گا بود و ما حلال زاده💔 قسم به خون یاران ایستاده ایم تا پایان 🖤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تو اینقدر اندامت خوشگله گونی هم بپوسی بهت میاد

دروووغ 😭😂😂😂از فردا دمبل ۴۰ کیلویی میزنم 🤣من جوگیرم

😂😂😂😂😂

پس رعایت کن خوراکتو

ولی اندام خوشگلی داری ماشاءالله

هرچی بپوشی بهت میاد اصلا نگران نباش

🌺إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصَّابِرِين🌺

😂😂😂😂😂پس رعایت کن خوراکتوولی اندام خوشگلی داری ماشاءاللههرچی بپوشی بهت میاد اصلا نگران نباش

مرسی وای🥲❤من توی رژیم افزایش وزنم مثل 🐴 فعلا دارم میخورم🥲۴۷ کیلو ام الان

با این اندامت 

من اگه جای تو باشم تا وقتی این اندامو داشته باشم تا میتونم لباسای ساده و دخترانه میپوشم چون خیلی بهت میاد

خاک بر سرت😂😂🤩😂

هی بخور مثل من بشو ۹۶ کیلو😂😂😂😂

با این اندامت من اگه جای تو باشم تا وقتی این اندامو داشته باشم تا میتونم لباسای ساده و دخترانه میپوش ...

هعی خواهر واسه کی بپوشم نه شوهری نه نامزدی نه مهمونی ای😂💔

خاک بر سرت😂😂🤩😂هی بخور مثل من بشو ۹۶ کیلو😂😂😂😂

مرسی واقعا😂🔥۱۵ مرداد ک پرخوری و باشگاه رو شروع کردم ۴۲ بودم. دکتر تغذیه گفت ۵۳ باید شم. ۵۳ ک بشم دیگه مثل ادم میخورم💃🏻

هی میرم اندامتو نگاه میکنم به به 

منم یه روزی مثل تو بودم ۳ سال پیش ۵۸ کیلو بودم اینقدر خوردم شدم ۹۶

رعایت کن زیاد نخور

مفید بخور

به به به اندام قشنگت

ماشاءالله صورتت هم گرده

معدتو بزرگ نکن اندازه بخور 

هی میرم اندامتو نگاه میکنم به به منم یه روزی مثل تو بودم ۳ سال پیش ۵۸ کیلو بودم اینقدر خوردم شدم ۹۶ر ...

وای اقا من جنبه ندارم 😭😂❤عشق منی مرسی

توی صورتم گونه زیاد دارم برعکس هیکلم ک استخونیه ولی صورتم پره حالا اگر آنلاین هستی عکسمم بذارم😁

مرسی واقعا😂🔥۱۵ مرداد ک پرخوری و باشگاه رو شروع کردم ۴۲ بودم. دکتر تغذیه گفت ۵۳ باید شم. ۵۳ ک بشم د ...

نمیخاد معدتو بزرگ کنی درست بخور خودت کم کم ۵۳ میشی

مواظب باش

قدت چقدره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز