2777
2789
عنوان

هدایای عروس به داماد روز بله برون

53487 بازدید | 9 پست

سلام دوستان

من دو هفته دیگه مراسم‌قباله بروان یا همون بله برونم هست ...میخواستم‌بدونم خانواده عروسی باید چیکارای کنن تو این روز ؟پذیرایی چی باشه بهتره؟واسه خانواده داماد باید چیزی هدیه بزاریم ؟نبات را روز عقد باید داد یا روز قباله برون ؟ چند کیلو نبات واسه تزئین باید بگیرین به نظرتون ؟لطفا اگه کسی اطلاع داره راهنمایی کنه خیلی استرس دارم .

یه صلوات واسه خوشبختیم بفرستین لطفا  .

ما بله برون نداریم  از اول عقد میگیریم و روز عقد کادو به دوماد نمیدیم و مخارج لباس عروس و ارایشگاه عروس و پذیرایی با خانواده عروس هست و عکاس و سفره عقد با داماد و کادو هم سرعقد به عروس میدن.حلقه هم هردو بهم میدن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بله برونم ما فقط میوه و شیرینی و شام دادیم، اونا کیکو پارچه و نشونو‌و کلی چیز کیز اوردن نباتم نداشتیم

خدایا فقط ازت می خوام محمدصادق❤️ و محمد علیمو ❤️سالم بذاری تو بغلم🌹

ما بله برون داریم ولی تو اون روز فقط داماد برای عروس هدیه میاره و خانواده عروس هم پذیرایی میکنه البته علاوه بر هدیه خانواده داماد میوهدهای تزیین شده و شیرینی هم میاره

خدایا کمکم کن تا عاشقانه ترین نگاه ها را در چشمش بریزم.

معمولا خانواده داماد کادو و هدیه میارن برای عروس..

خانواده عروس چیزی نمیدن فقط پذیرایی میکنن.البته سمت ما اینجوریه.بستگی به آداب و رسوم شهرتون داره

برای من که میوه و شیرینی و شربت گذاشتن و از مهمانها پذیرایی کردن,ی میز گذاشتیم وسط و قرآن و دو تا غنچه(ازین شیرینی قنادیا که بشون میگن غنچه) گذاشتن روی میز.یکم هم تزیینش کردن میز رو..بعد خانواده داماد خودشون قرآن و چادر نماز و سجاده و یه پارچه مجلسی و شال و دو تا کله قند آوردن

و نشون شب نامزدی که معمولا طلا هست. 

نیکی چو از حد بگذرد،،نادان خیال بد کند..

نمیدونم اخه یکی بهم‌گفت باید برای داماد پیراهن سفید بزاریم با پارچ شلواری تو سبد تزئین شده و علاوه بر پذیرایی میوه و شیرینی شربت باید چای نبات داد و یه سینی پر نبات شاخه ای به مادر داماد و به علاوه یه سینی پر نبات تزئین شده و گیفت که بین فامیلهاشون مادد دادماد تقسیم کنه 

یه صلوات واسه خوشبختیم بفرستین لطفا  .

ما رسم مون اینه ک واسه بله برون میان نشون نامزدی و سرویس طلا و 3 تا قواره پارچه چادری ( معمولا یکیش چادر عقد یکی چادر نماز یکی چادر مشکی ) روسری و شال و کفش عروسی و دسته گل و ی ظرف نقل و شیرینی ک ب صورت غنچه پیچیده شدن میارن و پذیرایی میوه و شیرینی و شام به عهده خانواده عروسه اون شب خانواده عروس ب داماد چیزی نمیدن ولی معمولا یکی دو  هفته بعد خانواده عروس ی سری کادو میگیرن مثل پیراهن و کفش و شلوار و ست کمربند ( ما توی زمستون بود واسش پلیور هم بردیم ) اون شب پذیرایی و شام ب عهده خانواده داماده

دنیا به خسران عقبی نیرزد به دوری ز اولاد زهرا(س) نیرزد و این زندگانی فانی خوشی های امروز و اینجا به افسوس بسیار فردا نیرزد