2789
عنوان

تایید معدل

| مشاهده متن کامل بحث + 1322 بازدید | 36 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

با همین روشی که گفتن دوستان؟؟ داخل سایت سنجش رفتین یا داخل سایت اموزش و. پرورش؟؟

داخل سایت مای سنجش از طریق پنل شخصی خودتون وارد بشید بعد گزینه شرکت در آزمون 👈آزمون سراسری 👈تایید معدل رو بزنید بعد اطلاعاتتون رو میاره اگه عکس ندارید حتمااا بارگذاری کنید بعدشم 70تومن واریز میکنید و تایید نهایی در آخر هم یه کد رهگیری بهتون میده ومینویسه معدلتون تایید شده 

بازم سوالی داشتید در خدمتم 

فنی حرفه ای؟من دو روز بعد اینکه پیامکش اومد رفتم کافی نت گفت سایت کلا نمیارهگفت انگاری برای فنی حرفه ...

من رفتم کافینت گفت اطلاعاتت نمیاد باید بری مدرسه برات آپدیت کنه رفتم مدرسه برام انجام ندادن نمی‌دونم چکار کنم🥲

من رفتم کافینت گفت اطلاعاتت نمیاد باید بری مدرسه برات آپدیت کنه رفتم مدرسه برام انجام ندادن نمی‌دونم ...

برا منم گفت اطلاعاتت نمیاد چند روز بعد رفتم گفت سایت مشکل داره برا فنی حرفه ایا باز نکردن