2777
2789
عنوان

نمراتتت

76 بازدید | 20 پست

فارسی ۱۵ دینی۱۴ عربی ۸ زبان ۷ ریاضی ۱۵و۱۶ فیزیک ۱۴و۱۵ هویت ۱۷و۱۶ زیست ۱۱ و شیمی خدا بخواهد ۱۷ و۱۸

به نظرتون کنکور حدود و۲۰ درصد میانگین. میشه چه رشته ای اورد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کی گفته نخوندممم کلی خوندم این شد

عزیزم ببخشید به اون بنده خدا هم میخواستم بگم درست نیست همچین سوالی بپرسه

ولی شماهم نباید بگید کلی خوندم این شدم

باعث ناامید شدن بقیه میشید

شما درست درس نخوندید قبول کنید

وگرنه خب مسلما نمرات خیلی بهتر میشد

عزیزم ببخشید به اون بنده خدا هم میخواستم بگم درست نیست همچین سوالی بپرسهولی شماهم نباید بگید کلی خون ...

درست تر ازین کل سال عین چی بخونی شب امتحان ها هم فقط دو سه. ساعت بخوابی نمی دونم مهم نیس دیگه واسم من هدفم فرهنگیان بود امسال پارسال. دوازدهم بودم با نمرات خیلی کمتر مردود شدم و فاصله ام تا قبولی ۵ نفر بود

قبلنا چنین نمره هایی رو میدیم میگفتم بابا چه تنبللل من صدسال اینجوری نمیشم (متوسطه اول)

امسال میفهمم اینکه تلاش کنی ولی نتیجه نگیری چیز کاملا ممکنی هست تو این اموزش و پرورش

و هرکسیو با هر نمره ای به معنااااای واقعی دارم درک میکنم و هیچوقت حتی نمیتونم بگم طرف نخونده یا تلاش نکرده بوده

چون با چشمام هم تدریس معیوب شونو دیدم هم سوالای وحشتناکشونو

بهم بگید اگه اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷

@دختر_گلی70

نه عزیزم

خونده مطمئن باش خونده

مسئله اینجاس ک سطحمدرسه و نهایی یکی نیست

چیزی ک تو مدارس اموزش میدن اصلا کمکی برای امادگیت نمیکنه

من خودم اگ صدتا کلاس جدا نرفته بودم از پسش بر نمیومدم

امتحانایی میگیرن ک ادم با خودش میگه :واقعا چنین تصوری از کیفیت اموزش دارن؟

بعدم بخاطر جنگ ما ۷ ماه مدرسه نرفتیم، کلاس انلاین عملا تعطیله همه چیو خودمون خوندیم

سوالایی تو امتحان بوده ک تو کنکور اومده بوده ولی ما در حد کتاب خونده بودیم

بهم بگید اگه اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷

قبلنا چنین نمره هایی رو میدیم میگفتم بابا چه تنبللل من صدسال اینجوری نمیشم (متوسطه اول)امسال میفهمم ...

مشکلی نیس عادت کردیم به اینکه راحت ترین جمله اینکه تو نخوندی. بدون اینکه حتی بپرسه تو کدوم خراب شده زندگی کردی امکانات شبیه بقیه بود من تو روستای محروم زندگی می کنم. که اینترنتی حتما باید. بیرون از خونه بشینی وابشه به خدا. و ایشون نپرسیده حکم دادن برای من که نخوندی قبول کن