2789
عنوان

تایید معدل

1322 بازدید | 36 پست

متقاضی محترم در صورتی که در انتخاب رشته شما رشته محل های صرفا بر اساس سوابق تحصیلی وجود دارد ، باتوجه به اعلام وزارت آموزش و پرورش، می بایست پس از پایان مراحل انتخاب رشته به سامانه وزارت آموزش و پرورش مراجعه و نسبت به تایید معدل خود اقدام نمایید.

این چیزیه که سازمان سنجش میده به من،کسی میدونه باید چیکار کنم؟؟؟؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دوستان با کلی پیگیری تایید معدل کردم

اول از سایت وارد شوید ، و گزینه دریافت معدل را بزنید عکس بارگذاری کنید و معدل های که نشون میده را حتما عکس بگیرید مبلغ 700.000 ریال هم میگیره

حالا اگر نشون نداد و یا اصلا گزنه دریافت معدل نبود ( اول نخش های خودتان دانش آموز یا والدین تغییر بدید و مطمعن شوید که این گزینه در سایت آموزش پرورش نیست )

باید برید به سازمان سنجش آموزش و پرورش به آدرس : خیابان طالقانی - تقاطع ایرانشهر جنوبی - جنب ساختمان معاونت متوسطه - مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش

توجه : ********

برای مهر ماه 1404 بصورت موقت به آدرس ذیل مراجعه کنید :

خیابان شهید سپهبد قرنی - نرسیده به پل کریم خان زند - خیابان شهید کلانتری غربی - دبیرستان شهید ابدالی

دوستان با کلی پیگیری تایید معدل کردم

اول از سایت آموزش و پرورش وارد شوید ، و گزینه دریافت معدل را بزنید عکس بارگذاری کنید و معدل های که نشون میده را حتما عکس بگیرید مبلغ 700.000 ریال هم میگیره

حالا اگر نشون نداد و یا اصلا گزنه دریافت معدل نبود ( اول نخش های خودتان دانش آموز یا والدین تغییر بدید و مطمعن شوید که این گزینه در سایت آموزش پرورش نیست )

باید برید به سازمان سنجش آموزش و پرورش به آدرس : خیابان طالقانی - تقاطع ایرانشهر جنوبی - جنب ساختمان معاونت متوسطه - مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش

توجه : ********

برای مهر ماه 1404 بصورت موقت به آدرس ذیل مراجعه کنید :

خیابان شهید سپهبد قرنی - نرسیده به پل کریم خان زند - خیابان شهید کلانتری غربی - دبیرستان شهید ابدالی

اول از سایت آموزش پرورش وارد شوید

فقط توجه کنید مراجعه حضوری شاید اول جواب گو نباشند و بفرستن جا های دیگر ، اونجا هم مسئول سنجش هست هم مسئولین آموزش و پرورش ، پا فشاری کنید و بمونید و حتما بگید که کنکور ثبت نام نکردم و می خوام تایید معدل کنم ، تماس میگیرن با سازمان کد ملی شمارو میدن بعد میگن وارد سایت آموزش و پرورش بشید بعد گزینه دریافت معدل را میبینید

دوستان با کلی پیگیری تایید معدل کردماول از سایت وارد شوید ، و گزینه دریافت معدل را بزنید عکس بارگذا ...

سلام عزیزم من فارغ التحصیل سال نود و سه ام،با سوابق، پیام نور انتخاب رشته کردم برای تایید معدل  شنیدم فارغ التحصیلان سال نود و پنج به قبل باید حضوری برن آموزش پرورش منطقه خودشون ،ولی شما میگی اونجا ممکنه قبول نکنن،خیلی سردرگمم ،شما تو کدوم سایت اطلاعات وارد کردی؟ من سامانه آموزش پرورش و میارم میگه باید درخواست بدی بعدا الکترونیکی صادر بشه ،گیج شدم، هیچ کس هم جواب نمیده

دوستان با کلی پیگیری تایید معدل کردماول از سایت وارد شوید ، و گزینه دریافت معدل را بزنید عکس بارگذا ...

آقا تاییدیه تحصیلیم هست اون نباشه مطمعنی شما دیگه، مرسی که اطلاع دادی شما نینی سایتیا عشقین بخدا😁