2789
عنوان

تایید معدل

1322 بازدید | 36 پست

متقاضی محترم در صورتی که در انتخاب رشته شما رشته محل های صرفا بر اساس سوابق تحصیلی وجود دارد ، باتوجه به اعلام وزارت آموزش و پرورش، می بایست پس از پایان مراحل انتخاب رشته به سامانه وزارت آموزش و پرورش مراجعه و نسبت به تایید معدل خود اقدام نمایید.

این چیزیه که سازمان سنجش میده به من،کسی میدونه باید چیکار کنم؟؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دوستان با کلی پیگیری تایید معدل کردم

اول از سایت وارد شوید ، و گزینه دریافت معدل را بزنید عکس بارگذاری کنید و معدل های که نشون میده را حتما عکس بگیرید مبلغ 700.000 ریال هم میگیره

حالا اگر نشون نداد و یا اصلا گزنه دریافت معدل نبود ( اول نخش های خودتان دانش آموز یا والدین تغییر بدید و مطمعن شوید که این گزینه در سایت آموزش پرورش نیست )

باید برید به سازمان سنجش آموزش و پرورش به آدرس : خیابان طالقانی - تقاطع ایرانشهر جنوبی - جنب ساختمان معاونت متوسطه - مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش

توجه : ********

برای مهر ماه 1404 بصورت موقت به آدرس ذیل مراجعه کنید :

خیابان شهید سپهبد قرنی - نرسیده به پل کریم خان زند - خیابان شهید کلانتری غربی - دبیرستان شهید ابدالی

دوستان با کلی پیگیری تایید معدل کردم

اول از سایت آموزش و پرورش وارد شوید ، و گزینه دریافت معدل را بزنید عکس بارگذاری کنید و معدل های که نشون میده را حتما عکس بگیرید مبلغ 700.000 ریال هم میگیره

حالا اگر نشون نداد و یا اصلا گزنه دریافت معدل نبود ( اول نخش های خودتان دانش آموز یا والدین تغییر بدید و مطمعن شوید که این گزینه در سایت آموزش پرورش نیست )

باید برید به سازمان سنجش آموزش و پرورش به آدرس : خیابان طالقانی - تقاطع ایرانشهر جنوبی - جنب ساختمان معاونت متوسطه - مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش

توجه : ********

برای مهر ماه 1404 بصورت موقت به آدرس ذیل مراجعه کنید :

خیابان شهید سپهبد قرنی - نرسیده به پل کریم خان زند - خیابان شهید کلانتری غربی - دبیرستان شهید ابدالی

اول از سایت آموزش پرورش وارد شوید

فقط توجه کنید مراجعه حضوری شاید اول جواب گو نباشند و بفرستن جا های دیگر ، اونجا هم مسئول سنجش هست هم مسئولین آموزش و پرورش ، پا فشاری کنید و بمونید و حتما بگید که کنکور ثبت نام نکردم و می خوام تایید معدل کنم ، تماس میگیرن با سازمان کد ملی شمارو میدن بعد میگن وارد سایت آموزش و پرورش بشید بعد گزینه دریافت معدل را میبینید

دوستان با کلی پیگیری تایید معدل کردماول از سایت وارد شوید ، و گزینه دریافت معدل را بزنید عکس بارگذا ...

سلام عزیزم من فارغ التحصیل سال نود و سه ام،با سوابق، پیام نور انتخاب رشته کردم برای تایید معدل  شنیدم فارغ التحصیلان سال نود و پنج به قبل باید حضوری برن آموزش پرورش منطقه خودشون ،ولی شما میگی اونجا ممکنه قبول نکنن،خیلی سردرگمم ،شما تو کدوم سایت اطلاعات وارد کردی؟ من سامانه آموزش پرورش و میارم میگه باید درخواست بدی بعدا الکترونیکی صادر بشه ،گیج شدم، هیچ کس هم جواب نمیده

دوستان با کلی پیگیری تایید معدل کردماول از سایت وارد شوید ، و گزینه دریافت معدل را بزنید عکس بارگذا ...

آقا تاییدیه تحصیلیم هست اون نباشه مطمعنی شما دیگه، مرسی که اطلاع دادی شما نینی سایتیا عشقین بخدا😁