2777
2789
عنوان

رشته دندونپزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 42 پست
برگاممممممممم چقد خووووب عاللللللیه حستون چیههه؟ چقد خوندین قبول شدین؟ نهایی ها چطور بودن؟!

من نهاییام بالا بود که قبول شدم اصلا.

طبیعتا براش زیاد درس خوندم.

معدل 19.85

حسمم فقط اینه که می ارزید به سختیای کنکور

ایشالاااادانشگاه چطوریه؟ من اگ یروز دندون بیرون خوزستان قبول شم از خوشحالی میمیرم

عزیزم خدانکنه

ایشالا که قبولی. 

دانشگاه که خیلی خوبه. میدونی همینکه میدونی مسیر آیندت توی چه فیلدی قراره باشه و میتونی توش متمرکز باشی و اون فضای رشتت رو دوست داشتته باشی خیلی کیف میده.

من خودم قبلا به دندون فکرنمیکردم، ولی قبول که شدم و اومدم دیدم چقدر به ظرافت کارش، محیط کاریش و کلا شغلش علاقه دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خدانکنهایشالا که قبولی. دانشگاه که خیلی خوبه. میدونی همینکه میدونی مسیر آیندت توی چه فیلدی قرا ...

دندون عالیه خدایی قدرشو بدونین

ولی من الان سرد شدم نسبت به اینکه اهواز در میام 

چون اصن نمیخوام اهواز درس بخونم اونم 5 ساااال!

.من تشریفاتی و مجلل و پرنسس نیستم. با من از قدم زدن زیر بارون...خیس شدن لباسا... پخش شدن ریمل رو صورت...گوش دادن به موسیقی...قدم زدن کنار ساحل...طبیعت گردی... پیدا کردن اهنگای زیرخاکی...فیلم دیدن...خوردن صبحونه صبح بارونی با بابا و مامان...با رفیقا فیلم دیدن و رقصیدن و خندیدن از ته دل حرف بزن:)

من نهاییام بالا بود که قبول شدم اصلا.طبیعتا براش زیاد درس خوندم.معدل 19.85حسمم فقط اینه که می ارزید ...

ببخشید عزیزم یه سوال دارم

شما از کی کنکوری خوندنو شروع کردی؟

و میشه بگین سال اخر میانگین مطالعتون چقدر بود تابستون و نزدیکای کنکور

من نهاییام بالا بود که قبول شدم اصلا.طبیعتا براش زیاد درس خوندم.معدل 19.85حسمم فقط اینه که می ارزید ...

وای عالیههههههه 

چطوری نهایی خوندین اینقد خوب شد معدلتون؟

از هر کی میشنوم میگن نهایی غیر قابل قبوله کلا!

.من تشریفاتی و مجلل و پرنسس نیستم. با من از قدم زدن زیر بارون...خیس شدن لباسا... پخش شدن ریمل رو صورت...گوش دادن به موسیقی...قدم زدن کنار ساحل...طبیعت گردی... پیدا کردن اهنگای زیرخاکی...فیلم دیدن...خوردن صبحونه صبح بارونی با بابا و مامان...با رفیقا فیلم دیدن و رقصیدن و خندیدن از ته دل حرف بزن:)

من بومی اصفهان بودم، شهرکرد قبول شدم.یزد که تو ناحیه ی منه، خیلییی سخت میشه برات قبولیش.

واییی

من نمیخوام اینجا بخونم=/

یکی از همسایه و دوستانمون 3 سال پشت سر هم کنکور داد هر 3 بار پزشکی اهواز اورد اخرش دیگه رفت اهواز! هدفش تهران بود

دندون عالیه خدایی قدرشو بدونینولی من الان سرد شدم نسبت به اینکه اهواز در میام چون اصن نمیخوام اهواز ...

کل ناحیتونو چک کن، حتما غیر از اهواز بازم هست.

بعدم الان یازدهمی، اگه مسیرو درست بری چرا دندون تهران و شیراز نه

ببخشید عزیزم یه سوال دارمشما از کی کنکوری خوندنو شروع کردی؟و میشه بگین سال اخر میانگین مطالعتون چقدر ...

ببین میانگین ساعت مطالعه روزای عادی حدود 10 ساعت

مدرسه 6 ساعت

توی جمع بندی بعضا بالای 15 16 ساعت شد

وای عالیههههههه چطوری نهایی خوندین اینقد خوب شد معدلتون؟از هر کی میشنوم میگن نهایی غیر قابل قبوله کل ...

نه بابا نهایی خیلی خوبه اگه قلقش دستت باشه

من البته تراز نهاییم تقریبا ماکسیمم کشور بود

حدود 10700 شد ترازش اگه از وضع ترازای معدل خبر داری

ببین من تو فرجه ی بین کنکور اردیبهشت و شروع امتحانای خرداد شروع کردم و خوندم، به جز دینی که توی طول سال هم خونده بودمش

وایییمن نمیخوام اینجا بخونم=/یکی از همسایه و دوستانمون 3 سال پشت سر هم کنکور داد هر 3 بار پزشکی اهوا ...

عزیزم خیلی به شهرش سخت نگیر.

دندون هرجایی دندونه.

درسته 6 سال باید اونجا باشی، ولی به نسبت طول کل عمرت نگاه کنی هیچی نیست.

ببین میانگین ساعت مطالعه روزای عادی حدود 10 ساعتمدرسه 6 ساعتتوی جمع بندی بعضا بالای 15 16 ساعت شد

مدرسه تیزهوشان یا نمونه بودین؟

من مدرسم دولتی بود و به شدت افتضاح

من کل این دو ساله خودم خوندم و الان برای سال بعد غیرحضوری ثبت نام کردن 

بنظرتون تصمیم اشتباهی نگرفتم؟و اینکه من سال اول و دوم خیلی تست کار نمیکردم و از همین تابستون شروع کردم و ساعت مطالعم بین ۸ تا ۱۲ ساعته

میخواستم ببینم برای قبولی با رتبه زیر ۳۰۰۰ امیدی هست؟🫠

اخه خیلیا از دهم شروع کردن کم کم دارم امیدمو از دست میدم حس میکنم خیلی دیر شروع کردم

نه بابا نهایی خیلی خوبه اگه قلقش دستت باشهمن البته تراز نهاییم تقریبا ماکسیمم کشور بودحدود 10700 شد ...

در طول یازدهم تست هم بزنم یا نمونه سوال تشریحی حل کنم برا نهایی ها؟؟

توصیه خودتون چیه؟

کل ناحیتونو چک کن، حتما غیر از اهواز بازم هست.بعدم الان یازدهمی، اگه مسیرو درست بری چرا دندون تهران ...

نمیدونم راستش 

باید خودمو اساسی جم کنم بخونم

عزیزم خیلی به شهرش سخت نگیر.دندون هرجایی دندونه.درسته 6 سال باید اونجا باشی، ولی به نسبت طول کل عمرت ...

مرسی جیگر 

امیدوارم موفق باشی