2777
2789
عنوان

رشته دندونپزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 42 پست

حسم میگه همین اهواز قبول میشم البته اگه قبول شم اینجا میشم!

.من تشریفاتی و مجلل و پرنسس نیستم. با من از قدم زدن زیر بارون...خیس شدن لباسا... پخش شدن ریمل رو صورت...گوش دادن به موسیقی...قدم زدن کنار ساحل...طبیعت گردی... پیدا کردن اهنگای زیرخاکی...فیلم دیدن...خوردن صبحونه صبح بارونی با بابا و مامان...با رفیقا فیلم دیدن و رقصیدن و خندیدن از ته دل حرف بزن:)

فرمول ۲۰ کتاب خوبیه اگه بهش مسلط باشی

با فرمول بیست چند میشیم؟

خدایی گیر کردم توش

.من تشریفاتی و مجلل و پرنسس نیستم. با من از قدم زدن زیر بارون...خیس شدن لباسا... پخش شدن ریمل رو صورت...گوش دادن به موسیقی...قدم زدن کنار ساحل...طبیعت گردی... پیدا کردن اهنگای زیرخاکی...فیلم دیدن...خوردن صبحونه صبح بارونی با بابا و مامان...با رفیقا فیلم دیدن و رقصیدن و خندیدن از ته دل حرف بزن:)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مدرسه تیزهوشان یا نمونه بودین؟من مدرسم دولتی بود و به شدت افتضاحمن کل این دو ساله خودم خوندم و الان ...

من تیزهوشان بودم، ولی همکلاسی از مدارس دولتی ساده هم زیاد دارم. ولی اونا خودشون کار کردن و کلاس رفتن.

ببین این احساس دیر شروع کردنو همههه دارن، حتی اونی مه از دهن شروع کرده. بخش زیادی از بچه های زیر 3000 همون سال دوازدهم شروع کردن. اگه هدفت رتبه زیر 200 بود، بله میگفتم دیر شروع کردی و باید از دهم یازدهم شروع میکردی. ولی برای سه هزار نه، اصلا دیر نیست.

در طول یازدهم تست هم بزنم یا نمونه سوال تشریحی حل کنم برا نهایی ها؟؟توصیه خودتون چیه؟

به نظر من هدف اصلیت روی مفهوم و نهایی ها باشه.

شاید بگم 70 درصد وقتتو بذار براش، ولی از تست هم کامل غافل نشو.

هرچند کلا تست و نهایی رو دوتا مفهوم جدا نبین، شما وقتی درسو یاد بگیری تست یا تشریحی بودنش آنچنان تفاوتی نمیکنه.

با فرمول بیست چند میشیم؟خدایی گیر کردم توش

ببین واقعا به خودتم بستگی داره اینا، 

معلم شیمی ما به همه گفت فرمول ۲۰ بگیرین از یه کلاس ۲۷ نفری با اینکه همه فرمول ۲۰ داشتیم فقط من ۱۹ شدم و دوستمم ۱۸/۵شد. بقیه زیر ۱۸..

بعد حالا از اون طرف واسه زیست کم کاری کردم ۱۷/۵شدم

همه اینا ب خودت بستگی داره 

من تیزهوشان بودم، ولی همکلاسی از مدارس دولتی ساده هم زیاد دارم. ولی اونا خودشون کار کردن و کلاس رفتن ...

خیلی ممنون وقت گذاشتی عزیزم🫶

اره خودمم برا ۲۰۰ دیگه ناامیدم اون دیگه خواسته زیادیه😂

ببین واقعا به خودتم بستگی داره اینا، معلم شیمی ما به همه گفت فرمول ۲۰ بگیرین از یه کلاس ۲۷ نفری با ا ...

قطعا همینطوره 

مرسی از راهنماییت

به نظر من هدف اصلیت روی مفهوم و نهایی ها باشه.شاید بگم 70 درصد وقتتو بذار براش، ولی از تست هم کامل غ ...

ممنونم از راهنماییتون

به فارس و بعد یزد احتمال بیشتری هست بخوری تا تهران 

عجیب ترین کاربرایی که دیدم اونایی که تو تایپیکشون نظر میدی یا تبریک میگی ی لایک نمیکنن چه برسه به جواب دادن دوستان به وقتی که مردم میذارن انرژی مثبتی که براتون خرج میکنن احترام بذارین تشکر یا حتی لایک اصول اولیه ارتباطه که من این قدری لیاقت و شعور دارم که جوابتو بگیرم و جوابتو بدم🌸 اینا رو ما نباید یادتون بدیم خانوادتون باید یادتون بدن

..