2777
2789
عنوان

ده روز تاخیر پریود و ازمایش منفی با علائم بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 23580 بازدید | 48 پست
من اینو یه نشونه ی خوب میدونم چون هربار سر بارداریام کاملا منظم بودم یه ماه ده روز عقب می افتاد فکر ...

منم یه بار پنج روز عقب انداختم ولی این سری بی سابقه بوده امروز شده ۱۵ روز. این بلاتکلیفیش خیلی بده خیلی. مگر نه اگر پریود شم ناراحت نمیشم. فقط میخوام تکلیفم معلوم شه :(

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگر بری دکتر برات پرژسترون میده پریودت بیاد...اگه حامله باشی نگهش میداره...اگر باید پریود بشی میشی.. ...

اصلا حس خوبی به این امپوله ندارم. چون شنیدم که کسایی که باردار بودن و این امپولو زدن و بچه شون هم سقط شده و نفهمیدن.

اره باید صبر کنم :/

اصلا حس خوبی به این امپوله ندارم. چون شنیدم که کسایی که باردار بودن و این امپولو زدن و بچه شون هم سق ...

نه عزیزم ...الان به خاطر لکه بینی من شیافشو داده تازه یه دوستم تخمداناش مشکل داشت باردار نمیشد ...بعد چند ماه باردار شد و فکر میکرد باز نا منظمه اون امپولو زد هرکاری کرد که پریود شه ولی اون امپول بچه رو نگه داشت

نه عزیزم ...الان به خاطر لکه بینی من شیافشو داده تازه یه دوستم تخمداناش مشکل داشت باردار نمیشد ...بع ...

چی بگم هر کی یه چیز میگه. حتی انگار نظر دکتر ها هم متفاوته :/

ممنون

اخه مگه نمیگن بیبی دیرتر نشون میده ؟ فقط به همین دلیله که نسبت به بیبی حس خوبی ندارم

اشتباه میکنی منم ماه پیش دقیقا مثل شما بودم سریع میرفتم آزمایش میدادم که روز ۳۲ مثبت شد ولی روز ۳۴ لکه بینی افتادم و روز ۳۷ دفع شد دکترم گفت جون زود رفتی آزمایش اواخر که میخواد بگیره پریود نامرتب میشه واسه خیلیا مثبت میشه ولی دفع میشه واسه همین بمونید بی بی مثبت بشه بعد برید آزمایش که این ماه من بعد ۹ روز تاخیر رفتم

اشتباه میکنی منم ماه پیش دقیقا مثل شما بودم سریع میرفتم آزمایش میدادم که روز ۳۲ مثبت شد ولی روز ۳۴ ل ...

من زود نرفتم از قضا. من باید ۲۹ پری میشدم. یه بار ۳۵ رفتم یه بار هم ۴۲ . که میشه بیش از ده روز. ولی خب ازین به بعد اول بیبی میزنم بعد میرم.

خب چرا دفع شد ؟ :(

اواخر پریودی میخواد بگیره منظورتون چیه؟ منظور همون اقدامِ نزدیک پریودیه؟‌ یعنی امکان داره بگیره یا بخاطر اون انقدر عقب افتاده پری؟

من زود نرفتم از قضا. من باید ۲۹ پری میشدم. یه بار ۳۵ رفتم یه بار هم ۴۲ . که میشه بیش از ده روز. ولی ...

یعنی وقتی چند ماهکه  اقدام دارید رحم کم کم آماده میشه بعضی وقتا پریودا نامرتب میشه دوستم ماه قبل حاملگیش ۵۰ روز پری نیومده بود  مثلا من ماه پیش با ۷ روز تاخیر فقط ۳ روز پریود شدم تازه جواب آزمایشم که مثبت شد اینقدر خوشحال بودم که تو راه پله آزمایشگاه گریه افتادم گفت جواب آزمایشت ۳۸ هستش دو روز دیگه آز بده من ۳ روز بعد رفتم دیدم شد ۴۱ سریع رفتم پیش دکترم آخه باید دو برابر میشد که نشد تا دید گفت مشکوک به سقطه یا خارج رحم که خدارو شکر واسه من خودش دفع شد ولی خیییییلی درد کشیدم فقط بخودم میپیچیدم ... هر کی شنید گفت ماه دیگه حامله میشی حا پای بچه مونده اونجا که خدارو شکر این ماه فعلا بی بی چکم مثبته تا یک ساعت دیگه برم جواب آزمایشمو بگیرم ببینم چی میشه

یعنی وقتی چند ماهکه  اقدام دارید رحم کم کم آماده میشه بعضی وقتا پریودا نامرتب میشه دوستم ماه قب ...

وای خدای من ۵۰ روز. حتی با وجود پری های منظم؟

چی کشیدی. این تجربه ها رو میشنوم به خودم خنده ام میگیره که انقدر دپرس شدم.میفهمم بیبی که مثبت میشه ادم حالش عوضش میشه از ذوق.

انشا... که جوابت مثبت باشه. ولی هم شما هم من همیشه باید خودمونو برا جواب منفی هم اماده کنیم. :/

من که از خودم این ماه نا امید شدم با این حساب . انشا.. ماه های بعد

حتما بگو جوابت چی شد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز